Haberler

Keşke her Hyundai böyle alev atsa




Kullandığımız Hyundailerin videoda gördüğümüz gibi alevler atmamasının makul sebepleri var elbette. Tabi böyle şeyler görmek de bizi rahatsız etmez.

Bu ejderha alevleri atan Hyundai gelecek sezon WRC için test edilen i20 WRC. Testin gerçekleştiği yer de 2016’nın ilk rallisi olan Monte Carlo.

Belki de bu araç WRC’nin yenilmeyeni olarak nitelendirilen VW Polo’nun sonunu getirecektir.

Eğer Hyundai böyle araçlar üretip satsaydı hayat nasıl olurdu merak ediyorum doğrusu.

Ali Gönül

18 yaşındayım. Arabalara ve arabalarla ilgili neredeyse her şeye meraklıyım. Elime geçen her arabayı kullanır kendi çapımda test ederim. OTOPARK ile tanışmam videolar sayesinde oldu, test arabalarının bizim sokağa park edilmesiyle devam etti. Şimdide buradayız :)

İlgili Makaleler

5 Yorum

      1. kardeşim i20 coupe demedim i20 coupe N dedim N hani bilmiyosan hyundai N power diye diye bi performans grubu çalışması yapmakta başında da bmw M power ın eski yönticisi var

  1. Hyundai i20’nin eksik olarak kaldığı yerler; 6 ya da 7 ileri tam otomatik şanzımanının olmayışı (4 ileri tork konvertörlü şanzıman çok demode artık), dizel motorla beraber otomatik şanzımanının sunulmayışı (triptronik bile olsa alacak bir sürü insan var), dizel motorlu seçenekte tam donanımın sunulmaması. Bu yazdığım eksiklikler dışında Polo’nun i20 karşısında yenildiğini söylemem gerek. Polo’nun hem iç hem de dış tasarımı sıkıcı ve ruhsuz ancak şık. Bagaj olarak i20’den küçük, eşya gözleri i20’den daha az, iç hacim olarak en geniş araba (ya da en azından öyle hissettiren) i20. Sürüş dinamikleri açısından makyajlı Polo, b sınıfı için ortalamanın üstünde bir araç, i20 bu konuda Polo’nun altında kalıyor ama arada bir uçurum yok. Bence i20’nin bir sonraki nesli, Polo’nun bir sonraki neslini geçecek. Ama dikkatli olması gerek Hyundai’nin.

  2. 2017 de WRC’ler değişecek ne gerek vardı bir sezonluk yeni i20 WRC’ye ?.Bu yılki İtalya Rallisinde Hyundai’nin Hayden Paddon ile ciddi olarak gücünü gösterdi diye düşünüyorum.Yeni arabayla beraber umarım wrc de işler değişir VW’nin 3 yıldan beridir oluşturduğu sürekli kazanan damgası sekteye uğrar.Bizede izlemesi daha keyifli bir sezon olur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu