FeaturedHaberler

Makyajlı ve yeni motorlu Renault Twingo tanıtıldı!




Renault’un mini modeli Twingo, 2014 yılında duyurulan yeni jenerasyonuna küçük bir makyaj operasyonu gerçekleştirdi. Yeni motor seçeneği ile güçlenen makyajlı Renault Twingo ile ilgili detaylar haberimizde!

Renault Twingo, yeni motoruyla artık daha güçlü!

5 yıl sonra yenilenen model kozmetik olarak çok fazla bir farklılık getirmezken, Fransız üretici daha fazla kişiselleştirme seçeneği sunuyor. Mango Sarı ve Saat Beyazı renk seçeneklerine kavuşan araç 10’dan fazla çıkartma paketi ile farklılaştırılabiliyor. Ön bölümünde yeni bir tampona kavuşan makyajlı Twingo’nun gündüz farları LED DRL desteğine kavuşmuş. Ayrıca otomobilin ön tamponunda fren soğutmasına yönelik yarıklar da dikkat çekiyor.

Arka bölümde daha çok işlevselliğe yönelik yenilikler yapılan Renault Twingo’nun bagaj kapağına sonunda bir tutamak eklenmiş. Ayrıca C şeklindeki stop farların formu da yapılan makyaj sonucu güncellenmiş. İç mekanda ise seçilen pakete göre sunulan 7 inç dokunmatik ekran, USB portları, start-stop ve hız sabitleyici butonları dikkat çekiyor.

Makyajlı Twingo’nun motor seçenekleri de yeniden ele alınmış. Giriş paketinde 65 beygir güç ve 95 Nm tork üreten 3 silindirli 0.9 litrelik motor, 75 beygir olarak revize edilmiş. Ayrıca 1.0 litre hacminde ve 93 beygir güç sunan turbo benzinli motor ise ailenin performanslı kanadını oluşturuyor. Bu motorun 6 ileri EDC otomatik şanzıman opsiyonu ile satın alınabildiğini belirtelim.

Ülkemizde A sınıfı araçların toplam satışlara oranı %1’i bile bulmuyor. Haliyle güncellenen Twingo’nun ülkemizde satışa sunulmasını beklemiyoruz. Ancak Renault Türkiye’den böyle bir hamlenin gelmesi durumunda sınıfında neredeyse tek kalan Hyundai i10’u ciddi anlamda tehdit edebileceğini söyleyebiliriz.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. fiat 500 un bile dunya kadar paraya satildigi ulkemizde bence getirilmeli a sinifi otomatik bayanlar sehir icinde tercih eder

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu