Haberler

Volkswagen’den “hotcabrio”: Golf GTI Cabriolet




Volkswagen, Golf GTI Cabriolet için bir dizi görsel düzenlemeler yapmaya başladı.

VW “hotcabrio”su için küçük yenilemeler yapsa da göze özel görünüyor. Dışarıdan başlarsak kırmızı radyatör ızgara detayları dikkat çekiyor. Değişiklikleri yine kırmızı fren kaliperleri, yeniden şekillenmiş tamponları ve yan eşik uzantıları devam ettiriyor.

Yeni parlak difüzör, 17” alaşımlı Brooklyn dizayn jantlar yada isteğe bağlı 18” Austin jantlar ile bizlere seçim olanağı sunulmuş. Ek ücret karşılığında arka spoyler, derin mavi ve derin siyah renkleri alınabiliyor.

Kabin içinde pek güncelleme bulunmazken standart kırmızı damalı koltuklarla devam edilecek gibi görünüyor. Ayrıca Volkswagen’in deri dizaynını yeni çok fonksiyonlu direksiyonunda, vites ve el freni kollarında da kullanması bekleniyor.

Modeli mekanik olarak incelediğimizde Volkswagen Golf GTI Cabriolet’in 6 ileri DSG şanzıman ile birlikte 217 beygir güç üreten 2 litrelik turbo beslemeli ve benzinli bir motorla sunulması bekleniyor. Bu motor 6,9 saniyede 100 km/s hıza ulaşabiliyor ayrıca şaside spor detaylara önem verilip elektronik diferansiyel kilidi koyulmuş.

Modelin Almanya’da 37,000 € başlangıç fiyatıyla sunulması bekleniyor.

Abdullah YEŞİL

18 yaşındayım. Çanakkaleliyim, Tekirdağ'da yaşıyorum. Beykent Üniversitesi'nde İlk ve Acil Yardım bölümü öğrencisiyim. Bu aralar OTOPARK'a nihayet benim de katkım olduğu için mutluyum.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu