Haberler

Dodge’dan Star Wars yorumu




Dodge, Star Wars’ın yedinci serisi Star Wars: The Force Awakens için yaptığı Star Wars temalı araçların üzerindeki örtüyü kaldırdı.

Bu filo Charger SRT Hellcat ve Challenger SRT Hellcat’den oluşuyor. Bu arabaların içi beyaz ve siyahın güzel bir karışımdan meydana geliyor ve tabi ki de karartılmış camlar ile birlikte satışa sunuluyor. Bu canavarların hepsinde süperşarjlı 6.2 litrelik V8 motor bulunuyor bu motor 707 bhp (527 kW) ve 880Nm güç değerlerini veriyor. Charger SRT Hellcat çeyrek mili 11 saniyede kat ediyor ve son hızı 328.3 km/h olarak ölçülmüş bu canavarın.

Bu kategorinin lideri ise Kylo Ren’den ilham alan Viper ACR. Bu modelin V10 8.4 litre hacimli bir mağarası var. Bu motor 645 hp ve 812 Nm güç değelerine sahip. Ayrıca Brembo carbon seramik disklerle ve yarışlar için ayarlanabilir Bilstein’in yarış coiloverları ile beraber geliyor. Tabi ki de bu modelin iç dizaynında ufak değişiklikler mevcut ve özel olarak tasarlanmış 19 inç alaşım jantlar özel olarak sipraiş edilmiş Kumho Ecsta V720 high-performance lastikler ile birlikte geliyor.

ibougur

1994 İstanbul doğumluyum. Bahçeşehir Üniversitesi Uluslar Arası Ticaret ve İşletmecilik bölümünde okuyorum. Çocukluğumdan beri ailemdeki otomobil sevdasıyla birlikte ben de bir otomobil tutukunu olarak büyüdüm.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu