Haberler

Türkiye’nin ilk DS Store’u açıldı.




Türkiye’nin ilk DS Store’u Bayraktar Otomotiv Ankara’da açıldı.

PSA grubunun premium segmentte ayrı bir marka olarak konumlandırdığı DS’in ilk showroomu DS Store Ankara’da kapılarını açtı. Türkiye’nin ilk DS Store’u olmasıyla öne çıkan Ankara tesisi, Markanın dünyadaki büyük şehirlere odaklı uluslararası gelişim stratejisini vurguluyor.

PSA grubunun Fransız Premium otomobil geleneğini tüm dünyaya sunmak amacıyla niş marka olarak konumlandırdığı DS’in Dünya’da 12’nci, Türkiye’de ise ilk noktası DS Global Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Arnaud Ribault ve Bayraktar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar ile ATO Eski Başkanı ve 24.Dönem Milletvekili Sinan Aygün’ün katılımıyla düzenlenen özel bir davetle açıldı. Ankara’nın iş ve cemiyet dünyasından önde gelen isimlerinin katıldığı davette, yenilikçilik ve öncülük değerlerini daha da ileriye taşıyan premium DS Automobiles, PSA grubunun üçüncü markası olarak başkentlilerin beğenisine sunuldu.DS’in Avant-Garde ruhunu somutlaştıran ve gelecekteki DS modellerinin DNA’sınıbelirgin bir şekilde yansıtan, DS’nin amiral gemisi Yeni DS5 modeli ise gecenin ilgili odağı oldu.

“DS’in DNA’sında Inovasyon, Mükemmellik ve Öncülük”

PSA grubunun premium segmentte ayrı bir marka olarak konumlandırdığı DS’in distribütörü olmaktan dolayı büyük bir gurur duyduğunu belirten Bayraktar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar açılış konuşmasında şunları söyledi:“Bayraktar Grubu olarak PSA Grubu ile 20 yıldır sürdürdüğümüz başarılı işbirliğimize,DS markası ile yeni bir boyut kazandırıyoruz.Grup, bir buçuk yıl önce, marka çatısı altında DS Automobiles’e ayrı bir kimlik, ayrı bir marka olarak yer verme kararı aldı.Biz de bu markayı Türkiye’de temsil etmeye başlamanın büyük heyecanını yaşıyoruz. Bu yolculuğa da Cumhuriyetimizin kuruluş ve başlangıç yeri olan Başkentimiz Ankara’da bu güzel tesiste başlayacak olmaktan da ayrı bir mutluluk ve gurur duyuyoruz.” Bayraktar,DS efsanesinin tarihçesinin bundan 60 yıl öncesine dayandığını belirterek sözlerine şöyle devam etti: “6 Ekim 1955’te Fransa Grand Palais’te görücüye çıkan ilk DS, Avant-Garde gövde tasarımı ile büyük beğeni kazanmıştı. Lanse edildiği ilk gün yaklaşık 12.000 adet DS19 modeli satılmış, bunu takip eden 10 gün içinde ise 80.000 adetlik kesin sipariş alınmıştı. DS’in başarısı uzun yıllar boyunca devam etti. 70’li yıllarda üretimine son verilen DS, yaklaşık 45 yıl sonra yeniden doğdu. Premium Fransız geleneğinin otomobil sektöründeki temsilcisi görevini üstlenen DS, 1 Haziran 2014 tarihinde resmi olarak ayrı bir marka haline geldi. 1955 yılındaki efsanevi DS modelinden miras alınan “Avant-Garde ruh” bugün burada gördüğünüz yeni modellere aktarıldı.

“DS’in DNA’sında, geçmişten miras kalan Avant-Garde ruhun yanısıra; mükemmellik, yenilikçilik ve teknoloji yatıyor. Markayı, süregelmiş geleneksel kodları, yeni ve heyecanlı deneyimler yaşatmak için yıkan ve müşteri beklentilerinin ötesine geçen bir marka olarak tanımlayabilirim.”

“İkinci DS Store İstanbul’da açılacak”

DS markasının benzersiz DNA’sının temsilcisi niteliğindeki markanın amiral gemisi Yeni DS 5’in önemine ve ayrıcalığına da dikkat çeken Mustafa Bayraktar: “Yeni DS 5’in rafine tasarımı, sahip olduğu sıradışı detaylar onu sadece grubun diğer markalarından değil tüm otomobil markalarından da ayrışan bir sembol haline getiriyor” dedi. DS Store Ankara’nın markanın Dünyada 12’inci,Türkiye’deki ilk noktası olduğunu belirten Bayraktar; Ankara’dan sonra ikinci DS Store’un yeni yılda İstanbul’da olacağını ve takip eden dönemlerde de markayı diğer DS Store’larda müşterileriyle buluşturacaklarını sözlerine ekledi.

DS Global Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Arnaud Ribaultise;törende DS Markasını lanse etmek üzere Ankara’da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek konuşmasına başladı. Ribault, DS’in PSA Grubu bünyesinde ayrı bir marka olarak konumlandırılmasından yola çıkarak gelişim stratejisine ve markanın fark yaratan özeliklerine vurgu yaptı. Ribault: “PSA Grubu bünyesinde bir premium marka oluşturmaya karar verdi. Peugeot ve Citroën’den sonraki 3. marka olan DS markası bu şekilde ayrıştı. Bu önemli karar alınırken en önemli kriter DS’in başarı hikayesi oldu. DS markası bugüne kadar Dünya çapında 580 binin üzerinde araç satışı gerçekleştirdi.Markanın köklü mirasının getirdiği bu önemli avantajla DS markası doğmuş oldu.”

1955 yılında ilk kez görücüye çıkan ikonik DS’in otomotiv dünyasında önemli bir yer ettiğini belirten Ribault,bu sene 60. yılını kutlayan klasik DS modelinin temelleri üzerine kurulan DS markasının, klasik DS’nin güçlü ve eşsiz mirasından ilham alarak yeni yollarda ilerlemeye ve müşterilerin kalplerini kazanmaya devam ettiğini söyledi.

“Hedefimiz: Fransız lüks anlayışını küresel otomotiv sektöründe yaşatmak”

Ribault: “Marka, yenilikçi DNA’sı, farklılığı, Fransız lüksü ve Avant-Garde ruh değerleri üzerinde yükseliyor. DS’in Avant-Garde ruhu bizim için, yani gelecek için heyecan verici bir vizyonu olanların felsefesidir. Bu felsefe, öncülük edenlerden yani Avant-Garde ruha sahip kişilerden oluşan toplulukla paylaştığımız bir felsefe. Fransız lüks anlayışını küresel otomotiv sektöründe yaşatmayı hedefliyoruz.” dedi.

“DS ile Formula E’ye katılmaya karar verdik”

DS Performance ile motor sporları alanına girmeye ve FIA tarafından oluşturulan en son motor sporları disiplini olan Formula E’ye katılmaya karar verdiklerini belirten Ribault, Formula E’nin, geleceğe göz kırpan ve modern bir vizyonun temsilcisi olan %100 elektrikli araçların yarıştığı bir motor sporları disiplini olması açısından önemli olduğunu vurguladı. DS’in DNA’sında bulunan inovasyon ve mükemmellik değerlerinin Formula E vizyonu ile örtüştüğünü söyledi.

Dünya’nın farklı bölgelerinde ve şehirlerinde tüm müşterilerine eşsiz bir DS deneyimi sunmak istediklerini belirten Ribault, “İster Paris’te, Londra’da, Milano’da, Güney Amerika’da, isterse de Ankara’da olsun tüm müşterilerimiz mükemmel ürünlerimizden ve eşsiz DS deneyiminden keyif alabilmelidir. Bu nedenle ürünlerimizi sergilemek için DS Store’ları açıyoruz” dedi.

Paris atmosferi DS Store’da…

Fransız tarzı modern ve rafine bir tasarıma sahip olan DS Store Ankara,markanın avant-garde ruhundan izler taşıyor. Toplam 5.900 m2 büyüklüğündeki Bayraktar Otomotiv Ankara’da yer alan DS Store Ankara, müşterilere DS deneyimini yaşama imkânı sunuyor.Paris’in moda dünyasından kesitler sunan fotoğraflarla dekore edilmiş elit tasarıma sahip showroom’da tüm DS Store’larda olduğu gibi, DS’ler otomobilseverlerin konforlu bir şekilde inceleyebilmesi için rahat bir atmosfer içinde sunulmuş.

Koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesi ile hizmet veriliyor.

1.750 m2 satış ve 4.150 m2 servis alanına sahip olan Bayraktar Otomotiv Ankara,başkentli Citroën, DS,Subaru, Infiniti, Yokohama ve ResistAll müşterilerine koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle yeni otomobil satışı, satış sonrası servis hizmetleri, yedek parça, aksesuar ve hizmet satışı ile ikinci el otomobil satışı hizmetlerini Bayraktar Grubu güvencesi ve uzmanlığı altında sunuyor.

Abdullah YEŞİL

18 yaşındayım. Çanakkaleliyim, Tekirdağ'da yaşıyorum. Beykent Üniversitesi'nde İlk ve Acil Yardım bölümü öğrencisiyim. Bu aralar OTOPARK'a nihayet benim de katkım olduğu için mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu