Haberler

Audi, kendi kendine park etmeyi yeniden tanımladı




Audi, bu yılki Tüketici Elektroniği Fuarı (Consumer Electronics Show)’nda iki yeni teknolojiyi tanıtacağını açıkladı ve bunlardan biri olan akıllı saat ile kontrol edilen park sistemini kısa ve eğlenceli bir klip ile özetledi.

Klipte, bir Audi A3 e-tron sahibi evine gelir ve komşusunun köpeğine bazı numaralar öğrettiğini görür. Ardından Audi’nin sahibi komşusuna bir ders vermeye karar verir. Arabanın kapısını açar, kendi köpeğini içine bindirir ve kolundaki akıllı saatteki bir tuşa basar. Araç kendi kendine garaja girer ve şarj ünitesinin üzerine park eder. Olan biten her şey akıllı saate aynı şekilde yansır.

 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=cdAmM9p58ps&w=560&h=315]

Umut

Otomobil tutkum 3 yaşındayken annemin bana aldığı 1:24 ölçekli Ford Ka'ya karşı duyduğum sempati ile başladı ve büyüyerek devam etti, en son mühendislik okumama sebep oldu. Ayaklarım pedallara, kollarım direksiyona yetiştiğinden beri tekerleği olan herhangi bir araçtan aldığım hazzı başka hiçbir şeyden alamaz oldum. 2012'den beri hayranlıkla takip ettiğim Otopark ailesine 2014 sonunda katılmam hayatımda yeni bir sayfa açtı.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu