Haberler

Audi R8 V10 Plus test sürüşünde takla attı




İkinci nesil Audi R8 V10 Plus, birkaç gün önce İngiltere’de bir test sürüşü sırasında takla atarak ağır hasar aldı.

Bir kullanıcı Vegas Sarı rengindeki Audi R8 V10 Plus’ı test etmek için Watford Audi bayisine gitti. Sonu kötü biten test sürüşünde alınan bilgiye göre sürücü kaldırıma sürtmesiyle kontrolü kaybetti ve Audi R8 takla attı. Ağır hasar gören araç perte ayrıldı.

Şoför ve satış danışmanı kazayı ufak sıyrıklarla atlatırken kabin içindeki kişilerin bu kadar şiddetli ve hızlı bir kazada zarar görmemesi aracın güvenlik ekipmanlarının ne kadar kurtarıcı nitelikte olduğunu gösteriyor. Bu kadar kötü bir kazadan ölü ya da yaralı çıkmasa da para ile sürüş becerilerinin satın alınamayacağı gerçeği bir kez daha göz önüne seriliyor.

Audi R8’de bulunan 10 silindirli 5.2 litrelik motor 610 beygir güç üretiyor. Quattro sistemi olmasına rağmen bu kadar güçlü araç ve nemli yol şartları birleşince kaza kaçınılmaz oluyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu