Haberler

VW, CES 2016’da farklı bir konsept sunacak




Volkswagen CES 2016 fuarında yeni bir konsept araç sunmayı planlıyor.

Volkswagen önümüzdeki yılın başlarında tüketici elektroniği fuarında (CES) yeni konsept aracını ortaya çıkartacak. VW Binek otomobiller başkanı Dr. Herbert Diess, açılış konuşması sırasında yeni aracın gövde ve motorla ilgili detaylarını açıklayacak.

Diess, konuşmasında Volkswagen’in gelecek vizyonunu paylaşacak ve şirketin sürdürülebilirlik için neler yapacağını tüketicilere aktaracak. Altı çizilen bir diğer nokta da uzun mesafe elektromobilitenin yeni bir çağa geçecek olması.

Geçen sene yapılan fuarda VW, Golf R Touch konseptini sundu ve araçlarda kullanılacak yüksek teknoloji özellikler hakkında bilgi sahibi olmamızı sağladı. Patronların söylediğine göre “yenilikler Volkswagen’in geniş ürün portföyünde kendi yolunu bulacak”.

Şu anda sadece merak uyandıran bir görüntünün arkasında saklanan araç için somut bir şey söylemek zor. Ancak C formlu gündüz ledleri ve cesur ızgarası markanın etkileyici tasarım dilini gözler önüne seriyor.

Aracın şekli ve boyutu belli olmasa da 6 Ocak’ta gösterinin başlamasıyla beraber bütün sır perdesi ortadan kalkmış olacak.

Nihat Özkuş

1985 İstanbul doğumluyum. DEÜ mezunu İnşaat Mühendisiyim. Otomobil çocukluk tutkum. Direksiyon başında geçince yüzümde bir gülümseme oluşuyor. 2004'ten beri Tosfed gözetmeniyim ve artık Otopark'ın bir parçasıyım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu