Haberler

Hyundai’den avantajlı kış bakım fırsatları




Hyundai sahipleri, 14 Aralık 2015 – 16 Ocak 2016 tarihleri arasında geçerli olacak Kış Servis Kampanyası ile araçlarını zorlu kış koşullarına avantajlı olarak hazırlayacak. Hyundai Yetkili Servisleri güvencesiyle bakım yaptıran araç sahipleri, aynı zamanda indirimlere ve çeşitli fırsatlara da sahip olacak.

Kampanya süresi boyunca, 500 TL ve üzeri Blue Bakım veya Periyodik Bakım için servis harcaması yapan Blue Card’lı Hyundai sahipleri, Shell’den 50 TL değerindeki yakıt hediyesiyle depolarını doldururken, ayrıca tek seferde 4 adet Bridgestone, Lassa ve Continental marka yaz veya kış lastiği alımlarında da 60 TL’ye varan indirimler elde edecek.

Aracının garantisi biten Hyundai sahipleri ise Blue Bakım Paketi’ni kullanarak araçlarının periyodik bakımlarını KDV dahil 199 TL’den başlayan cazip fiyatlarla yaptırabilecek. Araç sahipleri, orijinal yedek parça ve Yetkili Servis güvencesi ile yapılan bakımlar sonrasında emniyetli sürüşün keyfini aileleri ile birlikte doyasıya yaşayacaklar. Hyundai, kampanya kapsamında check-up hizmetini de ücretsiz olarak müşterilerine sunmaya devam ediyor.

Abdullah YEŞİL

18 yaşındayım. Çanakkaleliyim, Tekirdağ'da yaşıyorum. Beykent Üniversitesi'nde İlk ve Acil Yardım bölümü öğrencisiyim. Bu aralar OTOPARK'a nihayet benim de katkım olduğu için mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu