Haberler

AMG den yeni haber var




Yaşlanmamak üzere bir ilaç bulunsaydı muhtemelen ilk müşterisi Daimler AG’de CEO olarak görevine devam etmek üzere satın alan Dieter Zetsche olurdu. Mercedes-Benz ana firmalarından olan Daimler AG şirketinin satışları aşikar bir şekilde son yıllarda ciddi yükselişlere ulaştı. Çok uzun bir süre araştırma ve rafinelik üzerine ciddi çalışmalarda bulunduktan sonra Mercedes-Benz, imajıyla da kaliteyi rayına oturttu.

2012 lansmanında A-Class hatchback modelindeki radikal değişimlerle şirket kendini göstermeye başlamıştı. Benzer bir diğer değişimi de yeni S-Class modelindeki iç mekandan yana geldi. Bunların sonucunda Mercedes-Benz, premium segmentinde ikinci sırada bulunan bir otomobil firması ve hedefleri bu yıl içerisinde bunu ilk sıraya taşımak. Ve tabii ki bu başarıların arkasında güçlü bir yönetim kadrosu bulunuyor. Bu kadroya yerleşen gitmek istemezken koltukların talipleri de oldukça fazla. Şirket CEO’su Dieter Zetschenın sözleşmesi üç yıl sonra sona erecek ama uzatılabileceği söylentileri de dolaşıyor.

Şirketin en büyük çabalarından biri yeni teknoloji ürünlerini olabildiğince kullanabilmek ve buna paralel olarak yönetim kadrosunu da gençleştirmek.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu