Haberler

McLaren 675LT Spider, 1 aydan kısa sürede tükendi




McLaren’in en son gözdesi 675LT Spider yılbaşı alışverişi çılgınlığından nasibini aldı ve bir aydan kısa sürede tükendi.

Parasını ödeyip aracı satın alan müşterilerin eline gelecek yaz geçecek 675LT Spider, daha büyük ön tampon ekleri, yeni yan marşpiyelleri ve diğer tüm Super Series modellerinden %50 daha büyük, frenlemeye yardımcı olan aktif Longtail spoileri ile oldukça agresif bir tasarıma sahip. Bunların üstüne çift çıkışlı titanyum egzozlar, elektrikli açılabilir hardtop tavan ve özel Pirelli P Zero Trofeo R lasiklere sarılı önde 19, arkada 20 inç büyüklüğünde ultra hafif güçlendirilmiş alaşım jantlar otomobili bambaşka bir boyuta taşıyor.

İç mekana geçtiğimizde aracın kendine özgü tasarım detayları kendini belli etmeye devam ediyor. 675LT armalı deri döşemeyle kaplı hafifleştirilmiş karbon fiber yarış koltukları gerçekten harika görünüyor. Aracı hafifleştirmek için alınan önlemler arasında klimanın yokluğu dikkat çekiyor, ancak McLaren dileyen müşteriler ücretsiz olarak klima opsiyonunu tercih edebiliyor.

Gücünü 3.8 litrelik çift turbolu V8’den alan canavar, 675 PS (666 bhp / 496 kW) maksimum güce ve 700 Nm (516 lb-ft) maksimum torka sahip. 0-100 km/h (0-62 mph) hızlanmasını yalnızca 2.9 saniyede tamamlayan 675LT Spider, 326 km/h (203 mph) maksimum hıza ulaşabiliyor.

500 adet ile sınırlı üretimdeki otomobillerin tamamını satan McLaren, içinde Bruno Senna’nın yer aldığı bir video ile modele bir kez daha yakından bakma imkanı tanıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=YzrMCcfgXVg

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu