Haberler

Kia’dan X-Men temalı Sportage




Yıldız Savaşları filmi sinema gişelerini domine ediyor fakat bu Kia’yı X-Men temalı Sportage modelini Avustralya Açık’ta tanıtımını yapmak için durdurmaya engel olmadı.

Aracın tasarımı Jennifer Lawrence’ın canlandırdığı Mystique karakterinden ilham alınarak oluşturuldu. Sonuç olarak Sportage modelinin yüz hatları mavi rengine büründü tıpkı Mystique’nin cildi gibi. Ayrıca 2 farklı tonda renge sahip olan tavan ve ızgara kısmında x amblemi ile geliyor. Aracın bir başka dikkat çeken özelliği ise bagaj kapağında yer alan iri x amblemi ve hafif tekerlekleri.

Kia modelin gücü hakkında bir şey söylemekten kaçınsa da Amerika pazarındaki Sportage modeli iki farklı motor seçeneğine sahip. 2.4 litrelik 4 silindirli atmosferik motor 181 beygir güç ve 237 Nm tork üretirken, turbo beslemeli 2.0 litrelik 4 silindirli motoru 241 beygir güç 260 Nm tork üretmekte.

Kaputun altında ne olursa olsun Kia global marka temsilcisi Rafael Nadal’ın yer aldığı özel bir videoyu 4 Ocak tarihinde yayınlayarak filmi destekleyecek. Reklam filminde Rafael Nadal’ın X-Car’a yardım etmek için filmin kötü karakteriyle savaşması beklenmekte.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu