Haberler

Noelle penceresinden M6




Noelle Motors modifiye ettiği yeni BMW M6 Convertible’nın üstündeki örtüyü kaldırdı.

BMW’nin özel dondurulmuş beyaz rengiyle kaplanmış M6 sade bir tasarıma sahip. Stok M6 Convertible’dan gözle görülebilir tek farkı mat siyah bitiş çizgilerine sahip jantları.

Sıradan bir görünüme sahip olmasına rağmen, M6’nın kaputunun altında Noelle Motors’un Stage 3 performans kitiyle birleştirdiği 4.4 Litre TwinPower Turbo V8 gibi bir canavar yatıyor. Bu Stage 3 performans paketi, optimize edilmiş ECU (Elektronik Kontrol Ünitesi) -yani güçlenen motorun yazılımla en iyi verim verecek şekilde tekrardan ayarlanması- ve serbest akım prensibiyle çalışan spor metal katalitik konvertörlü yeni ‘downpipe’lardan (egzoz sisteminin performans için değiştirilebilen boru şeklinde olan metal bir parçası) oluşuyor. M6’nın motoru, yapılan modifikasyonlarla birlikte 766 beygir güç ve 650 ft-lb (881 Newton metre) tork üretiyor. Bu motoru, 575 beygir ve 501 ft-lb (680 Newton metre) tork üreten standart haliyle karşılaştırdığımızda; modifiye edilen motorun standart halinden 191 beygir ve 200 Newton metre tork daha fazla güç ürettiğini görüyoruz.

Noelle Motors güçlü M6’nın hızlanma parametrelerini açıklamamakla birlikte, araca uygulanan Stage 3 paketle birlikte aracın son hız limitinin kaldırıldığını not ettiler. Hız limiti kaldırılan yeni güçlü M6 345 km/h (214 mph) hıza kadar çıkabilecek.

Aynı zamanda daha da çok performans isteyen performans meraklıları, coil over süspansiyon sistemlerini ve spor paslanmaz çelik egzoz sistemlerini de satın alabilecekler. Ayrıca Noelle değişik çeşit alaşım jantları ve yüksek performans lastiklerini de müşterilerine sunacak.

enescakiroglu

Bahçeşehir Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği mezunuyum. Otopark.com ile tanışmam panpalar videolarıyla oldu. Otomobil aşkı, daha konuşmayı öğrenmeden önce annemin benim fren sesi yapmaya çalıştığımı fark etmesiyle başlamış.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu