Haberler

Yeni Lincoln görücüye çıktı




2017 model Lincoln Continental gelecek hafta Kuzey Amerika Otomobil Fuarı tanıtımı öncesi ortaya çıktı.

Fotoğrafın kalitesine rağmen Continental’in geçtiğimiz yıl, New York Otomobil Fuarı’nda çıkan konsept tasarıma sadık kaldığı görülüyor. Ön farların LED olmamasından ve krom miktarının azlığından yola çıkarak aracın en üst donanım seviyesine sahip olmadığı söylenebilir. Modelin ekstra donanımlara sahip olmayan bir baz modele ait olabileceği Lincoln’ün sitesinden alınan bu fotoğraftan anlaşılıyor.

Lincoln Continental-Boşline :)
Lincoln Continental-Boşline 🙂

Teknik detayları sır olarak kalmaya devam eden, Continental’de kullanılacak motorun 2017 yılında piyasaya çıkacak olan Mkz’te de kullanılan 3.0 litrelik V6 ünite olabileceği konuşuluyor. Motor, Mkz’teki 400 Hp ve 540 Nm tork gibi güç değerlerini üretmeye devam edecek. Lincoln tarafından üretilen motorun Mkz’in önden çekişe sahip modelleri için 350 hp’lik başka bir versiyonu daha bulunmakta.

Kuzey Amerika Otomobil Fuarı Ocak ayının 11’inde basın günüyle başlayacak.

Ali Serdar GÖK

1995 Adana doğumluyum. Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültür ve Edebiyatı okumaktayım. 7 yaşımdan bu yana arabalar hobilerim arasında hep ön planda olandı. Ehliyetimi almamla beraber hobim tutkuya dönüştü. Şimdi bu tutkumu otopark.com ile devam ettiriyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu