Haberler

Honda Canlı Bilgisayar Öğretim Sistemi




Yamaha’nın mükemmel işleyen Motobot’u yapılırken, Honda da boş durmadı. Honda aslında henüz sistemin patentini aldı ve amacı interaktif dijital sistemleri ile motosikletçileri daha iyi sürücüler haline getirmek.

Canlı Bilgisayar Öğretim Sistemi (The Live Computer Instructor System) kişisel dijital akıllı danışman olarak ifade edebiliriz ve bu sistem motosikletçilerin tekniklerini geliştirirken güvenliğini arttırmaktadır.

Canlı Bilgisayar Öğretim Sistemi sizin en iyi koçunuz

Bir dizi sensör aldığı verileri işliyor ve motorun üstündeki dokunmatik ekranda size bunları sunuyor. Bilgisayar aldığı verilerin analizini çıkartıp gerçek zamanlı olarak öneri yapıyor.

Sistemde her şey size canlı olarak sunuluyor. Normal birinin yaptığı koçlukla neyin yanlış gittiğini öğrenmek zaman alırken bu sistem sürüş esnasında her şeyin doğru çözüm yolu önerilerini ekranda gösteriyor. Görüş alanınıza gaz kelebeği açıklığı, fren gücü, yoldaki pozisyonunuz, vitesiniz ve dahası yansıtılıyor.

Canlı Bilgisayar Öğretimi sizi çeşitli senaryolara uyum sağlatır, böylece acemi veya profesyonel olun daha iyi ve güvenli durumlar da olmanız için yardım eder. Hassas ayarlanmış işleme yeteneği sayesinde sistem size yarış çizgisi, fren noktalarını, vb. yardımcı asistanları yansıtır.

Honda’ya bu sistemi ürettiği için teşekkür eder bunu tam olarak gerçekleştirmesini bekleriz.

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu