FeaturedHaberler

Maserati Alfieri Cabrio 2019’da yollarda




Lüks otomobil üreticisi Maserati 2014 Cenevre Otomobil Fuarı’nda Alfieri adını verdiği bir konsept tanıtmıştı. İtalyan marka segmentinde oldukça büyük ilgi gören konseptini üretime geçirmeye kararlı.

Rakiplerine göre nispeten durgun bir dönem geçiren Maserati derin uykusundan uyanmaya karar verdi. Markanın 102 yıllık geçmişindeki ilk SUV model olacak Levante’nin üretim versiyonunun Mart’ta tanıtılacağının açıklanmasının ardından gelen haberler markanın hayranlarını sevindirdi. Buna göre markanın geleceğini belirleyecek Levante modelinin ardından Alfieri Coupe’nin 2018 yılında, Alfieri Cabrio versiyonunun ise 2019 yılında üretime geçirileceği resmi olarak teyit edildi.

Jaguar F-Type modeline rakip olması beklenen Alfieri’nin arkadan itişli ve 3.0 litrelik V6 motorla piyasaya sürülmesi bekleniyor. FCA’nın Turin’deki Mirafiori fabrikasında üretilmesi planlanan 3 model ile beraber İtalyan markanın yeni bir döneme gireceği belirtiliyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Bir aşık olunası araba daha :k ulan fca zevke getiriyorsun beni son dönemlerde 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu