Haberler

Obama’dan 63”Corvette ile Beyaz Saray Turu




Başlığı okuyanlar Obama’nın çılgın işler peşinde olduğunu düşünebilir. Bir yarış pisti inşa etmek, Beyaz Saray’da otomobil sergisi…Bunlardan hiçbiri değil, Obama’nın gerçekleştirdiği tamamen bir çocukluk hayali.

Jerry Seinfeld’in düzenlediği komedi serüveni olan ‘Cars Getting Coffee’ programına geçtiğimiz hafta ABD Başkanı Barack Obama konuk oldu. Programın formatı gereği 63 model Corvette ile Beyaz Saray’a giden Sienfeld, Obama’yla görüştükten sonra otomobille birlikte bir tur düzenledi.

Yüzündeki gülümseme kimsenin gözünde kaçmazken Obama, minnet dolu sözlerine programda yer verdi. En büyük mutluluk olarak böyle bir şaheserin direksiyonuna geçmeyi çocukluktan beri hayal ettiğini belirten Obama, yüksek koruma düzeyi sebebiyle Beyaz Saray’ın dışına çıkamadı.

Buna bağlı olarak konsept gereği olan kahveleri, Beyaz Saray’ın mutfağında pişiren ikili dışarı çıkamadıkları için araç turunu da Beyaz Saray’ın içerisinde gerçekleştirdi. Direksiyona geçtiği anda patinaj çekerek bir kalkış gerçekleştiren Obama, videoyu izleyecek olan ‘Hoonigan’ fanlarını üzmedi.

Hatırlatmak gerekirse 1963 Corvette, General Motors tarafından üretilmişti. Ayrıca 327 isimli V8 motora sahip olan bu eşsiz model, 3 pedal kitini de bünyesinde bulunduruyor.

Böyle bir komedi dizisinde adının anılmasından herhangi bir rahatsızlık duymayacağını belirten başkan, Jerry Seinfeld’e teşekkür ederek konuşmasını noktaladı.

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu