Haberler

2018 BMW 3 serisi kamuflajlı görüntülendi




Audi A4 ve Mercedes C serisi ile beraber D Premium sınıfında rekabet eden BMW 3 serisi 2018’de yenilenecek. Alman marka görünüşe göre yeni 3 serisinin ilk prototipini bantlardan indirmiş.

Keskin ve sert hatları bulunan sportif bir tasarıma sahip olması beklenen yeni 3 serisi ağır kamuflaj ile gizlenmiş. Ancak aracın piyasaya çıkmasına 2 yıl gibi uzun bir süre olduğunu var sayarsak görünen prototip nihai tasarıma ait olmayabilir. BMW’ye yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre 3 serisinin işçilik ve malzeme kalitesinin arttırılması üzerinde yoğun çalışmalar devam ediyor. Yüksek malzeme ve ek donanımlarla zenginleştirilecek aracın yalıtımı konusunda da önemli geliştirmeler yapıldığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Alüminyum, karbon fiber ve yüksek dayanımlı çelikten üretilecek 2018 3 serisi, BMW’nin yeni geliştirdiği bir platform üzerinde yükselecek. Bu sayede selefinden daha hafif olacak aracın 5 ve 7 serisi kadar sıkı bir diyete girmeyeceği tahmin ediliyor. Tamamen yenilenecek 3 serisinin 4 ve 6 silindirli benzinli motorların yanı sıra dizel ve hibrit motor seçenekleriyle de satışa sunulacağını ekleyelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

8 Yorum

  1. Angel farlar yok, arka ışıklar kesinlikle bmw değil. Tasarım kesinlikle böyle gelmeyecektir.

  2. Yeni x1 deki tasarım yeni 5 te ve 3 tede yerini alıcak. Arka farlar daha keskinleşicek ön farlar daha genişliyecek

  3. Nihai dizayn olmadığı kesin gibi. Ben nedense çok radikal değişikliğie sahip bir dizayn beklemiyorum. Zamanla göreceğiz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu