Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Trafikte sinir olduğumuz şeyler




Hepimiz arabaları seviyoruz ancak bununla beraber gelen külfetler de birçoğumuzun canını fazlasıyla sıkıyor. İşte karşınızda günlük hayatta karşılaştığımız sinir bozucu durumlar.

Siz de trafikte karşılaştığınız en sinir bozucu durumu yorumlarda yazmayı unutmayın !

Arabanızda Sevmediğiniz Müziklerin Açılması

ezgif.com-gif-maker

Arkadaşınızın canı sıkkın, almışsınız onu tur atıyorsunuz. Aldı aux’u başladı damar şarkılara. Hiç de dinleyesiniz yoktur ama birşey de diyemezsiniz.

Kırmızı Işığın Yanmasına daha 20 saniye varken Dolmuşların yolcu beklemek için durmasıYeşil ışık

Bekleme yapma ticari ! Yolun ortasında bekleme yapma ! Tamam ekmeğinin peşindesin ama sevgili abim, okula, işine yetişecek insanlar da var değil mi ?

Konsolda İstediğin Tuşa Bir Türlü BasamamakAradığın radyoyu bir türlü bulamamakOtoyolda yola konsantire olmuşsunuz gidiyorsunuz. Klimayı kısacaksınız ama bir türlü istediğiniz tuşa basamıyorsunuz. Şahsen aynı şey benim adıma radyo konusunda başıma geliyor.

Hayalinizdeki Arabanın Yanınızdan Adeta Süzülmesi t7uıj76y

Odanıza o kadar posterlerini asmışsınız. İlan sitelerine girip gün aşırı yeni ilanlara bakıyorsunuz. Motorun her detayına kadar biliyorsunuz. Çünkü o sizin hayalinizdeki araba. Yolda yürürken yanınızda bir anda geçiyor. İçiniz çız ediyor. Hele bir de kullanan kişiyi görünce daha bi acır insanın içi.

Egzos Sesleri Arka Mahalleden Duyulan Arabar

ezgif.com-optimize(2)

Egzos sesinin güzelinin başımız üzerinde yeri var ama mahalleyi ayağa kaldıran o egzoslar var ya.. Bazı motorcular da yapıyor. Aşağıdaki caddeden geçse bile sesi kulağınızda yankılanıyor. Yanlış..

Yol Üstünlüğü Tanımayan Sürücülerezgif.com-optimize

Genelde ticari araçların dikkat etmediği bir konu. Aniden yola çıkmalar, üzerine sürmeler, hiç durmadan kavşak dönmeler.. Gerçekten insanı çileden çıkartabiliyor.

Lüzumsuz Telefonla Konuşanlar

ezgif.com-optimize(1)

Araç kullanırken telefonla konuşmak dikkat dağıtan faktörlerin başında geliyor. Hepimizin başına gelmiştir kavşakda üzerinize süren biri çıkar ve bir bakmışsınız telefonla konuşuyor. İnsan ayrı bir sinir olur o anda.

Sis Farları Mütemadiyen Açık Gezenler

sis1

Her fırsatta söylemeye çalışıyoruz. Sis farı açınca daha çakal olmuyorsunuz maalesef. Yapılan tek şey arkadakinin retinasına işkence oluyor. Hele bide trafikte önünüzde kaldıysa başlayın küfür düşünmeye.

Işık Yandıktan 0.35 Milisaniye Sonra Kornaya Basanlar

23g4

Tebrikler! Rekoru kırdınız ! Yeşil ışık bile yanmadan, sarı ışığı gördükten sadece 0.35 milisaniye sonra kornaya basıp öndeki araçtan küfür yemeyi başaran en hızlı kişi oldunuz.

Selektörü Abartan Ticariler

200756757

Her fırsatta eli selektöre giden ticariler, yapmayın. İnsan üstüne alınıyor yolcuya mı bana mı yapıyor diye. Korna çalmaktan iyidir tabi o da ayrı konu.

Ayarsız Farlar

56

Gözünü kısa kısa adeta Çinli olur insan. Tam karşıdan sanki göz bebeğine ateş ediyorlarmış gibi. Gözün yaşlanır, önünü göremezsin. Anlayamazsınız..

Emniyet Şeridini Gereksiz Kullananlar

h5wj

Diğer insanları salak yerine koymak değil de nedir bu ? O kadar kişi trafikte bekliyor sen neden böyle yapıyorsun ? Tabi ki acil durum da kullanılmasından bahsetmiyorum. Yapılış amacı o zaten. Ama o lüzumsuz kullananlar var ya..

Kısacık Mesafeyi 45 dakikada Gidebildiğini Fark Etmek

kısa mesafeTrafiğinde bir adabı olmalı. O nasıl bir kitlenmedir. Debriyaja basmaktan ayak titremeye başlar. Sinirler gerildikçe gerilir. Bir bakmışsın evinden sadece birkaç kilometre uzaktasın ama bir saat geçmiş.
(bkz : Yağmurlu bir cuma günü iş çıkış saatinde İstanbul )

Arkasından Ozonu Delicek Kadar Duman Atanlar

ezgif.com-optimize

Bazı araçların arkalarından sanki egzos dumanı değil fabrika dumanı çıkıyor. Stage 5 chip midir yoksa eskilikten midir bilinmez. Ancak öyle bir araç önünüzde giderken keyfiniz kaçabilir. Hele bide camınız falan açıksa yandınız.

Kasten Yol Vermeyenler

yol

Hani olurya hız sınırının olmadığı yerde en sol şeritten 70-80 ile giderler. Kimseye de asla yol vermezler. Son çare sağdan geçmeye çalışırsınız bu seferde gaza basarlar. Kötü niyetli kişilerden bahsediyorum anlayacağınız.

Sigara Tuttuğu Elini Omuzuna Kadar Dışarı Çıkaranlar

sigara

Sigara içen biri değilim. Bu işler hakkında çok bilgim olmasa da sigarayı o kadar dışarı çıkarmak itici geliyor. Sanki o kolu bir kamyon alıp götürecemiş gibi. Tehlikeli de..


Sırada, trafikte bizi mutlu eden şeyler var. Görüşmek Üzere !

ezgif.com-optimize(1)

İlgili Makaleler

36 Yorum

  1. Çok iyi şeylere değinmişsin, hepsine katılıyorum. Bir tanede ben ekleyeyim yol verdikten sonra teşekkür etmeyen insanlara sinir oluyorum.

  2. Hele o ambulansın peşine takılıp gidenler varya işte onları Taksim meydanda sallandırmak lazım ibret-i alem olsun.

    1. Hop orda dur
      Ne var yani? Boş mu kalsın arkası?

      Her türlü polis,itfaiye, milletvekili ve bilimum yol açan araçlar
      Arkanızda ben varım
      EXHAUST!

      1. Anca lafta kalır onlar. Üstelik bunu yapanlar genelde Mercedes BMW tarzı lüks araçlar.

  3. Haberi okumadım birazdan okucam ama bence en sinir bozucu durumlar bana göre şunlar:
    1- En orta ya da en sol şeritte bütün arabalardan daha yavaş gidenler
    2- Sürekli yolcu almak için bekleyen dolmuşların ikinci şeritte de beklemesi.
    3- Bir anda benim geldiğimi görmelerine rağmen yayaların önüme atlaması
    4- Sinyal vermeyenler
    5- Makas atanlar
    6- Şeridinden gitmeyenler
    7- Değerli(!) milletvekili ya da bakanların araçlarının ambulans gibi yol istemesi (ben onlara yol vermiyorum madem halktan insanlar, onlar da trafikte normal insan gibi gitmesini bilsinler. Merkel trafiği bozmadan gitti görüşmesine. Belki geç kaldı ama insan gibi davrandı.)
    8- Sinyal vermeyen polisler, insanları durduk yere sıkıştıran polisler.
    9- Orta ya da en sol şeritten giden uzun vasıtalar.
    10- Yola çıkmak istediğimde bana yol vermeyenler ya da sıkıştıranlar. Olması gereken ana yoldaki araç, yola çıkanlardan birine izin verecek, yola çıkmak isteyen ikinci araç, izin veren aracın gitmesine izin verecek. Birdirbir oyunu tarzında bir olay yani.

    1. 7’yi destekliyorum, ayrıca eklemek istediğim bişey daha var, daha koruma araçlarının gelmesine 5 dk kaladan yolu kapatıp geçtikten 5 dk sonra yolu açmaları, sanki babasının yolu aq

      1. Bizim verdiğimiz vergilerle o yol yapılıyor. Bir gün hepsi başlarına çökecek ben de gülücem ?

  4. Yol verip insaniyetlik yapmış olmamıza rağmen salak salak bakınıp ağır ağır hareket eden yayalar ve sürücüler.Ulan yol veriyoruz öncelik tanıyoruz sen küfreder gibi uyuşukça hareket edip vakit kaybettiriyorsun,sinir ediyorsun.Biraz düşünceli davranıp,hızlı hareket edip işimizi kolaylaştırsan ya karşılıklı memnun olalım…

  5. Bayan yol vermezler. Çünkü yol vermek için fazla iyi şöförler

    Bay/Bayan Fakirler yanıma gelmesinler, bunlar Bursada çok olup iki kişilik avm parklarında ortaya bırakan cipler.

    Bay/Bayan broşür dağıtıcılar… Trafik durmaya yaklaştığında kuaför veya happy ending masaj kartlarını arabnızın orasına burasına fırlatırlar ( iki kart şuan cam motorunun orda goddammit!)

  6. Yan yol girişlerinde trafiğe takılmayıp en sondan kaynak yapmaya çalışanlar var, bide hem akan trafiği tıkarlar hem sizi sıkıştırırlar. Hayatta en keyif aldığım şeyi eziyete çeviriyorlar resmen.

    1. Onlardan birine yol vermicem diye öndekine dokundurttum, o zaman çdan beri çarpma hırsına genede yol vermiyorum, verenlerede hayvan gibi korna çalıyorum

  7. Bugün başıma gelen şey. Ardın doludur, solunda da sollayan araç vardır; kıt beyni ile nasıl araç kullandığına inanamayacağım bir aptalın yan yoldan geldiğini görür çıkma diye selektör yaparsın ama hayvan herifin 10 saniye erken çıkma isteği yüzünden neredeyse kaza yapacak hale gelirsin. Şans eseri hayattayız bu memlekette.

  8. Ha bide dikiz aynasını kullanmayan dangalaklar var, sol şeritte kaptırmış gidersin, beyfendi/hanfendi 50 km/s ile en sola geçer

  9. bozuk yolda kendi malı olmayan şirket arabasıyla yürü diye sıkıştırmaları tamam düz yolda zaten gidiyoruz da yol bozuk yahu

  10. Yeşil ışık yanınca kornaya basanlar çok sinir bozucu 😀 öyle bir hız tepkisi ancak DSG vites geçişlerinde gördüm

  11. 2 şeritli yolda minibüslerin iki şeridi ortalayarak önlerine araç geçirmemeleri.

  12. Ben gaza basmıyorken önü boş olmasına rağmen gitmeyen ve bana gereksiz fren yaptıranlar.

  13. Makas atan sorumsuzlar ile bakmadan bir yerlerden çıkanlar beni gerçekten deli ediyor. Bir de yayayken sinyal vermeden dönenler. Birkaç defa kaza tehlikesi atlattım onların yüzünden

  14. En sinir olduğum şey; Ana arterlerde sapaktan çıkmak için durk-kalk yapan onca aracı geçip sapak ağzından milletin önüne dalanlar.

  15. Tüm bunları sineye çekerimde yanıma oturup, orada çukur var, önündeki araba yavaşladı, çok hızlı vites değiştiriyorsun, arabayı çok bağrıtma ve tabi navigasyon yerine yanlış yol tarif edenler!!!! Bunlara iğreti oluyorum

  16. 1-Tıkalı yolu sağdan çıkıp terk edeceksiniz. Sağa işaret veriyorsunuz. Sağ şeritteki de yol vermeyip çıkmanıza mani oluyor. Sağdan da çıkmayacağı için 3 metre sonra sola girmeye çalışıyor. Yolun tıkalı zaten bana yol versen sen de benim boşalttığım yere geçsen. Nerede o beyin?
    2-Ana yola çıktığında kendini direk en sol şeride atanlar. Sağ şerit açık olsa bile.
    3-Bir araca yol verdiğinizde hemen onun arkasındakinin de yola sulanması. Fermuar taktiği birader. Bir sen bir ben.
    4-Yolu tıkayacak şekilde park edip flaşörleri yakanlar. Dörtlüleri yakıp canımızın istediği yerde durabiliyoruz çünkü.
    5-Dar sokaklarda bırakın boş alana girip yol vermeyi size doğru iyice gaza basanlar. Sanki bende gaz pedalı yok.
    6-Sokaktan caddeye durmayacakmış gibi çıkmak, caddedeki aracı korkutup önüne dalmak.
    7-Gereksiz şerit değiştirmek.
    8-Sağ şerit boş olduğu ve kurallara uygun bir hızda gittiğiniz halde dibinize girip selektör yapıp yol istemek. Tabakhane için sağ şerit müsait hocam.
    9-Bolca selektör kullandığı halde sinyal kolunu bulamayan araç sahipleri. Aynıymış olm.
    10-İlerde kırmızı ışık yandığı halde sizi sıkıştırmak olmadı sizi geçip 10 metre sonra frene asılmak. Aracı mı test ediyorsun?
    11-Ne taksici ne minibüsçü, servis şoförleri çok fena. Önünüze bile kırıyorlar. İşi yoksa da 10 km/s’i geçmiyorlar ama.

    Şimdilik bu kadar…

  17. 1-Ters yönden geldiği halde gelmeye devam edip, bir de yol vermeyenler. Yolun ortasında tam karşılarına çekip geri geri çıkmalarını sağlıyorum…
    2-Sağa dönüşte yayalara yol vermeyen öküzler.
    3-Yaya geçidine parkeden öküzler.
    4-Daracık yolda, yayaların geçmesinin çok tehlikeli olduğu yerlerde kaldırıma park edip yayaları yolun ortasına gönderen öküzoğluöküzler.
    5-Her bulduğu deliğe girmeye çalışıp ışıklarda çoklu yolları kilitleyen dingiller.
    6-Şerit değiştirmesinden 0.15472 saniye önce sinyal yakıp “e ama sinyal verdim” diyen ayıoğluayınınoğluayılar.
    7-Toplu taşıma ve taksicilerin büyük çoğunluğu.

  18. devam…

    12-Yeterli bir mesafeyi tutturup şerit değiştirmek için sinyal verdiğinizde önüne geçeceğiniz aracın dip gaz yapıp arayı kapatması. Yaw birader zaten gitmiyordun ne oldu bir anda?
    13-Önünüze atlayıp sizi yavaşlatan aracın gitmemesi, adres sorması, 3 metre sonra sağda durması veya bir sonraki sokağa girmesi. Gitmeyecektin meğer niye daldın?

  19. Sol şeritten giden büyük vasıtalar, haksız olduğu halde el kol hareketi yapıp sabır sınayanlar ve mor,mavi türev xenon takanlar ek olarak arka sisi açık gezenler.. birde kaynakçılar

  20. Yolda yavaş sürenlere , arkadan sellektör yakıp “Yürü be” diyenlere sinir oluyorum.

  21. ana yola çıkmak için, sinyal vermeden yavaş yavaş gelen aracın geçmesini beklerken meğerse dönmesini izlemek. Arkasından gittiğimiz arabanın pat diye gene sinyal vermeden dönmesi. Kısacası sinyal vermeyi gerek duymayan sürücüler 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu