Haberler

TOSFED’den Süper Kupa




Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) 2016 sezonunda yepyeni bir formatta düzenlenecek olan özel bir kupaya hazırlanıyor… Ralli, historic rally, pist, rallikros, tırmanma, offroad, drift branşlarında sezonun en hızlıları ile TOSFED yönetim kurulu tarafından belirlenecek olan sporcular, Süper Kupa organizasyonunda 2016 sezonunun en hızlı pilotu olabilmek için mücadele edecek…

Süper Kupa festivalde sahibini bulacak

Sporcular, 21-23 Ekim tarihleri arasında İntercity İstanbul Park Pisti’nde düzenlenecek olan ‘Otomobil Sporları Festivali’ kapsamında TOSFED tarafından temin edilecek eşit otomobiller ile yarışacaklar.

Süper Kupada yarışacak sürücüleri belirleme kriterleri, kazanana verilecek teşvik ödülleri ile yarış formatı önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Kaynak: TOSFED

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu