Haberler

Zincirli Red Bull




Kış şartlarında karşılaşılan kar, sürücüler için her zaman için zorlayıcı olmuştur. Havaların soğumasıyla birlikte uzun araştırmalar sonucu seçtiğimiz kış lastikleri karın ve dondurucu soğukların gelmesiyle birlikte, gerçek performansı gösterir ve bize maksimum sürüş yeteneği sağlar.

Ancak bazı zor zamanlarda, hava şartlarının ağırlaşıp yolların karla dolduğu zamanlarda üzerine günlerce düşünüp araştırma yaptığımız kış lastikleri yetersiz kalır. Bu gibi durumlarda hepimiz için korkulu rüya olan zincirler ortaya çıkar.

Kışın dondurucu soğuğunda takmasının da sökmesinin de zor olduğu bu ekipman, daha 18’indeki Red Bull’un yarış pilotu Max Verstappen için başka bir boyuta taşınmış. Avusturya Kitzbuhel kayak pistinde Red Bull’un düzenlediği etkinlik, normal kayak yapmanın dahi yetenek ve tecrübe gerektireceği bir alanda, Red Bull’un RB7 adlı 2011 yılında Markalar Şampiyonu unvanını kazandıran araçla inanılması güç bir şova imza atmakta.

Yapılan şovun zorluğu sadece sürüşle bitmediği, aynı zamanda taşıma ve organizasyon boyutunun da ne kadar zahmetli olduğu video da daha net şekilde görülmekte.

İyi seyirler.

Not: Konuda iki video vardır. Videoların montajı henüz bitmediğinde seyir açısından iki farklı versiyonu yüklenmiştir.

Salih Erdoğan Çağlayan

Bilkent İşletme mezunu. Yaş 25, meslek dış ticaret. Memleket Ankara.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. nedense bu f1 motorlarının sesini hep rc araçlara benzetmişimdir. bu arada video iyi .izleyin

  2. Çivili lastikler kullanılsa daha etkileyici olurdu, dağda kalmış toros misali çok da hoş değil bence 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu