FeaturedGaleriler

Skoda Fabia 1.2 TSI Style | Foto galeri




Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

17 Yorum

  1. Şu aracın(tüm b segmenti araçların) sıfır fiyatının 35.000 tl olması gerekirdi.Dizel olsaydı da 42-45 arası fiyatı olmalıydı.

    Ayrıca : 55.350 bu arabaya verileceğine 57.000 verilerek 1.2 tsi 110ps Seat Leon alınır. Hem bir üst segmente çıkılır hemde daha güçlü motor alınır.

    1. Otomatik olması fiyat farkını yaratan. Leonun otomatiği 64700 şuan. Arada bayağı fark var yani.

    2. Öyle olması gerekmezdi. Fiyatlar gayet iyi, olması gereken yerde, belki biraz satışlar düşer de piyasa rahatlar bu vesileyle. Zira otomobil ihtiyaç değil lükstür.

  2. Bu otomobil polodan daha yakışıklı , 1,0 mpi motorlusu ilgimi her zaman cekicek.

  3. Hocam Seat Leon da 57.000 TL olan düz vites bunda ki otomatik vites leonun 1.2 tsi otomatiği 63.000TL olduğuna göre 8350 TL farktan bahsediyoruz önemli bir para ve fabianın hiç bir eksiği yok. Ben 1.4 TDI manuel style paketi 56.500 TL’ye aldım gayette memnunum ayrıca bu araçta olan özellikler segmentinde ki diğer araçlarda yok.

    1. Hocam biri C segmenti, biri B segmenti. Karşılaştırmak bile doğru değil zaten 🙂

  4. Hello Kity’den anlaşılacağı üzere Aslı hanımın parmağı var bu işte ?????

  5. Çok güzel bir araç. Fiyatı da çok iyi. Polo alacağıma bunu alırım. Hem motoru 20 beygir daha güçlü.

  6. memlekette her halt pahalı anasını satayım. B sınıfı araclara tonla para veriyoz. sanırsınki D sınıfı araç alıyoz. acaip zoruma gidio ezik fukara memleket olmamız. agzımızın kokusu afrikaya vardı. rakamlara göre kişi başı milli gelir gecen sene düşmesi sonucu 2014 teki gelire 2018 in başında sahip oluyoruz. hayırlı ugurlu olsun.

  7. Zamanında 1.6 motorlu Passat’lar 43bin Tl’ye satılıyordu. Gidişatımız gerçekten hiç iyi değil vatandaşın alım gücü düşüyor. Evet otomobil satışları artıyor ama bunun çoğunluğunu devlete vergi vermemek için kdv toplamaya çalışan şirketler oluşturuyor. Araca gelince makul fiyatlı güzel bir seçenek. Kış lastikleriyle şehir içi 7 litre benzinli bir araç için güzel bir değer. Performansı da gayet tatminkar. Fiesta’da bu aracın karşılığı 1.0 eb ps titaniumx donanım, onun fiyatı 60bin Tl’yi geçiyor. Fiesta daha iyi olabilir ama 5 binlira az bir meblağ değil, gerçekten kolay kazanılmıyor bu meblağlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu