Haberler

C63 Convertible göz kırptı




Mercedes-AMG C63 Convertible soğuk ve kış testleri yapıldığı sırada casus fotoğrafçılar tarafından yakalandı.

Soft top niteliğindeki yumuşak tavanıyla karşımıza çıkan model, tek çubuklu ızgara ve geniş hava girişleri bulunduran yenilenmiş agresif ön yüzüyle fotoğraflara konu oldu. Yan etekler ve dört çıkışlı egzoz sistemiyle agresif kimliğini güçlendiren model, bünyesinde yer verdiği alaşım jantların altında yüksek performanslı bir fren sistemini de kullanıcılarına sunacak.

İç mekan halen gizliliğini korurken, fotoğrafları çeken casusların ifadelerine göre, AİRSCARF(bkz.boyun ısıtıcılı koltuklar) ve yeni komutatörlü üst tavan gibi değişiklikler hemen fark edilebiliyor.

Giriş seviyesi C63 Convertible’ın 4 litrelik bi-turbo V8 motora kalbinde yer vermesi, ek olarak bu kalbin 469 beygir ve 650 Nm tork gücünde atması bekleniyor. 0-100 km/s akselerasyonunun yaklaşık 4 saniye sürmesi beklenen modelin, bu değeri 7 ileri AMG Speedshift MCT isimli şanzımana borçlu olduğu biliniyor.

Daha fazla G kuvveti yemek isteyen kullanıcılarını da düşünen Mercedes, 503 beygir ve 760 Nm tork sunan bir üniteyle bezenmiş C63 S Convertible’ı da satış listesine ekleyeceğini belirtmiş. Bu modelin 0-100 km/s akselerasyonuysa 3.9 saniye olarak belirlenmiş.

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu