Haberler

Fazlasıyla dikkat çekici




Buick Avista konsepti, Detroit Otomobil Fuarı’nın yıldızlarından biri olmayı başardı.

Araç kesinlikle çok çarpıcı görünüyor. Ancak hemen baştan belirtelim. Buick GMC Patronu Duncan Aldred’e göre üretilme ihtimali çok düşük.

Araçta bulunan bazı parçalar daha önceki haftalarda belirtilmişti. Karbon fiber spoyler, LED farlar ve örgü şeklinde bir ön ızgara. Fakat modelde 20 inç boyutunda jantlar ve çift egzoz da yer bulmuş.

Aracın içine geçtiğimiz zaman ise bizi deri döşemeler ve karbon fiber/alüminyum karışımı bir konsol karşılıyor. Konsept araçta son zamanların popüler özellikleri olan multimedya sistemleri ve dokunmatik ekranlar da unutulmamış. Gürültü engelleme teknolojisi ve aromaterapi fonsiyonuna sahip iyonik hava temizleyici sistem fazlasıyla göz dolduruyor.

Konseptin kalbine gelirsek eğer, 3.0 litre V6 Biturbo motor dikkat çekiyor. Bu motor 400 beygir güç üretebiliyor. Aynı zamanda Start-stop ve silindir kapama teknolojisini de bünyesinde barındırıyor.

 

Furkan ALPERGİN

1988 doğumluyum. Uluslararası Ticaret mezunuyum. Kendimi bildim bileli otomobille yatıp kalkan, otomobillerden kopamayan biriyim. Otomobilin, bir ihtiyaçtan ziyade daha çok bir tutku ve bir yaşam tarzı olduğuna inanırım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu