Haberler

Hızlı ve Öfkeli 8’in ilk afişi yayınlandı




Ülkemizde geçtiğimiz yılın en çok izlenen yabancı filmi olan Hızlı ve Öfkeli’nin başrol oyuncusu Vin Diesel, Instagram hesabından serinin yeni filmi olan Hızlı ve Öfkeli 8’in ilk resmi afişini paylaştı.

Serinin 7. filminin çekimleri sürerken ünlü aktör Paul Walker’ın ani ölümü sevenlerini üzüntüye boğmuştu. Bu ani kayıptan sonra serinin devam edip etmeyeceği tartışılırken bir üçleme şeklinde devam edip 9. filmde noktalanacağı açıklanmıştı. Hızlı ve Öfkeli’nin yapımcısı ve başrol oyuncusu Vin Diesel, “Hızlı 8″in ilk afişini paylaşarak serinin hayranlarını heyecanlandırdı.

“Yeni yollar önümüzde” sloganıyla çıkan afişte New York manzarası ve Nisan 2017 tarihi dikkat çekiyor. Aksiyondan çok arabaların ön plana çıkacağı anlaşılan serinin yeni filmi New York sokaklarında çekilebilir. Ayrıca yönetmen F. Gary Gary’e göre filmin bir ayağı da Küba’da geçebilir. Başrolünde Vin Diesel, Jason Statham, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Ludacris ve Tyrese Gibson’ın yer alacağı serinin 8. filminde Eva Mendes ve Kurt Russell’ın da yeniden oynaması bekleniyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Yine son sürüşmü olucak :D:D
    3 filmdir bu iş son bu son sürüş bu son görev diyip duruyolar.Hayır severek izliyorum buna da koşucam 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu