FeaturedHaberler

C63 S Coupe içinizdeki çocuğu ortaya çıkaracak




Ayağınızın altında bir C63 S Coupe olmadığı sürece bu kısa videoyu izlememeniz için hiçbir neden yok. İzleyip izlememek sizin elinizde fakat 30 saniyenizi ayırıp bir göz atmanızı öneririm. Mercedes-AMG C63 S Coupe’nin hareket dolu kısa çekimleri izlemeye değer, üstelik bedava…

Bu aracın öncelikli olarak erkek çocuklarına hitap ettiğini görebilmek için dâhi olmanıza gerek yok. Çocuk dediğime bakmayın, yaşı ne olursa olsun böyle bir arabanın içine binen her erkeğin içinde o küçük çocuk bir yerlerde olacaktır.

Bana sakın cinsiyet ayrımı yapıyorsun demeyin! Bu, çamaşır makinesine deterjan koymaya benzer. Bir gün olur da bir adamı çamaşır makinesi kullanırken görürseniz, bir kadını umursamazca gazlarken görebilirsiniz. Ne yazık ki o günlere henüz gelmedik.

Size bu konsept ile gelen insanlar, yaşamları boyunca onlar ile birlikte olacak o küçük çocuktan haberdarlar. Fakat bu genç adamlar pek de tekin değillerdir, her fırsatta “Şunu da yapmaya ne dersin?” gibi cümlelerle, çılgın isteklerini dile getirirler.

“Mentosları kolanın içine boşaltmaya ne dersin?” “Şu tepeden patenle kaymaya ne dersin?” “Peki ya ‘base jumping’ yapmaya başlasak nasıl olur?” “Evcil hayvan olarak bir tarantula edinmeye ne dersin?” Böyle çılgın bir çocuk işte…

İşte Mercedes-AMG tam da burada içinizdeki o küçük çocuğa küçük bir şans verip, size birazcık baskınlık sağlaması konusunda izin veriyor. Mercedes, size bu araçları aldırabilecek tek gücün o küçük çocuk olduğunu ve ayrıca sizin gelişmenize yardımcı olacağını düşünüyor. Hani bazen olur ya kendinizi sıkışıp kalmış bir şekilde hissedersiniz; işiniz, okulunuz veya ilişkileriniz iyi gitmiyordur. İşte tam da böyle anlarda içinizdeki bu küçük çocuk sizi rahatlatmak için bir şeyler bulur.

Saman balyalarının üzerinden kanatlarıyla atlayan ve o minnacık arabasıyla çatıdan kaymaya çalışan çocuk aslında o adamın içindeki çılgın çocuktu. Rahat bir makam aracına binmek varken, gitti AMG’sine atladı ve deliler gibi gazladı…

https://youtu.be/cWAmWinO9QQ

Bu da klibin nasıl çekildiği hakkındaki video:

https://youtu.be/i_iB-ifJrLs

 

Tarık Erbaş

Arabalara olan tutkum, pantolonlarımın dizleri yırtılana kadar, halı motiflerinde model arabalarımı sürmem ile başladı ve aynı tutku ile devam ediyor. 1998 doğumluyum, Vefa Lisesi'nde okuyorum. Otopark ailesinin bir parçası olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu