Haberler

Ferrari FF’in makyajlı gözleri




Ferrari, daha önce test edilirken objektiflere yakalanan makyajlı FF’in yüzünü ilk kez resmi olarak gösterdi.

Markanın, Outlook 2016 kullanarak yatırımcılarına yaptığı sunumda sadece ön görünümüyle kendisini gösteren FF, Ferrari’nin diğer modellerinde olmayan bir far tasarımına sahip olacak izlenimi veriyor.

Şubat ayının sonuna doğru İtalya’da gerçekleştirilecek “Concorso d’Eleganza Villa d’Este” etkinliğinde boy göstermesi planlanan makyajlı FF’le alakalı başka bir görsel paylaşılmazken, modelde kullanılacak 6.3 lt’lik V12 motorun gücünün arttırıldığı belirtiliyor. 690 PS güce sahip motoru yeni geliştirilen sekiz ileri manuel şanzımanla ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle harmanlayacağı konuşulan Ferrari’nin, modelin yüksek hızlardaki kararlılığını arttırmak için hareketli aerodinamik gövde elemanları kullanacağına ise kesin gözüyle bakılıyor.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu