Haberler

Ken Block Dünya Rallikros Şampiyonası için takım arkadaşı buldu




Ken Block, geçtiğimiz günlerde FIA Dünya Rallikros Şampiyonası’na katılacağını ve odağında sadece bu şampiyonanın olduğunu açıklamıştı. Yeni bir gelişmeye göre Block, şampiyonada takımının tek ismi olmayacak ve yeni bir takım arkadaşıyla yarışlara katılacak.

Ken Block’un takım arkadaşı ise daha önce Rallycross’da zaferleri bulunan Norveç’li Andreas Bakkerud oldu. Bakkerud, geçen yıl İtalya ve Türkiye’de, ondan önceki yıl ise İngiltere ayağında bu seride yarışlar kazanarak serinin tarihindeki en fazla yarış kazanan 3.pilotu ünvanını elinde bulunduruyor. Ayrıca bakıldığında Andreas Bakkerud’un önceden Avrupa Rallikros Şampiyonası’nda ve Super 1600 katagorisinde de yarıştığı görülüyor.

Bakkerud ve Block, Ford ve M-Sport ortaklığıyla yapılan Fiesta ST’lerle birlikte Honnigan Racing çatısı altında yarışacaklar.

 

Metehan Can Cirak

İlk oyuncağım da dahil olmak üzere hayatımın her evresinde otomobiller oldu. Lise zamanımda otomobillere olan ilgimin hobi düzeyinde kalamayacağını anlamamla gelecekteki yaşamımı da otomobiller üzerine kurmak istediğime karar verdim. Şuanda Bilkent Üniversitesi'nde makine mühendisliği eğitimi alıyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu