Haberler

2016 Super Bowl’u pas geçti




Yeni haberlere göre BMW, ABD’de düzenlenen büyük spor etkinliği süresince reklam yayınlamayacak.

Geçen ay Mercedes-Benz’in 2016 Super Bowl’da görülmeyeceği haberleri çıkmıştı. Şimdi ise BMW’nin de maç için TV reklamı düzenlemeyecek olan otomobil üreticilerine katılacağı söylentiler arasında. Mevcut kararla ilgili detaylar olmamasına rağmen, 60 saniyelik reklam için 10 milyon dolarlık bütçelere tepki olarak bu kararların alındığına inanılıyor.

Geçen yıl Bavyeralılar, Katie Couric ve Bryant Gumbel’ın eşlik ettiği i3 reklamı yayınladılar. Reklam sosyal medyada oldukça pozitif karşılandı ve sadece birkaç hafta içerisinde milyonlarca müşteriye ulaştı.

Super Bowl’a katılmayacaklar listesinde olan şirketler sadece BMW ve Mercedes değil. Lincoln’de MKC reklamının devamı niteliğindeki reklamını yayınlamayacak. Diğer taraftan, Mini, Hyundai ve Honda etkinlik için reklamlarını hazırladılar bile.

Ulusal Futbol Ligi’nin buyıl ki büyük finali 7 Şubat olarak belirlendi ve California, Santa Clara’da bulunan Levi’s stadyumunda oynanacak. Maç, Ulusal Futbol Birliği şampiyonu Carolina Panthers ve Amerikan Futbol Birliği şampiyonu Denver Broncos arasında düzenlenecek.

Gökmen Çolak

1 Ağustos 1995 Kartal doğumluyum. Namık Kemal Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde okumaktayım. Arabalarla olan bağım küçük yaşlardan beri boş vakitlerimi Kartal Oto Sanayideki dükkanımızda geçirmeme dayanır. Bu nedenle çok küçük yaşlardan beri direksiyon başındayım. Ayrıca koyu bir motosiklet tutkunuyum. Araç olarak Honda S2000'in hayranlarındanımdır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu