Haberler

Nissan’dan tatil kampanyası!




Nissan tatile gönderiyor!

Şubat ayında bir Nissan modeline sahip olmak isteyenler avantajlı vade ve faiz seçeneklerinin yanı sıra tatil fırsatı yakalıyor. Micra veya Juke alanlar 1.500 TL, Qashqai veya X-Trail alanlar ise 2.500 TL tutarında tatil hediye çeki kazanacak.

Yeni yıla hızlı giren Japon otomobil devi Nissan, Şubat ayında Nissan sahibi olmak isteyenler için avantajlı faiz ve vade seçeneklerinin yanı sıra tatil imkanı da sunuyor. Micra veya Juke alacaklar 20 bin TL krediye 20 ay vade ve yüzde 1,15 faiz, Qashqai veya X-Trail modellerine sahip olmak isteyenler ise 50 bin TL krediye 20 ay vade ve yüzde 1,15 faiz fırsatından yararlanabilecekler.

2016 model yılı Micra, Juke, Qashqai ve X-Trail almak isteyenler ise vade ve faiz seçeneklerinin yanı sıra tatil çeki imkanından da yararlanabilecekler. Micra veya Juke alanlar 1500 TL, Qashqai veya X-Trail alanlar ise 2500 TL tutarında tatil hediye çekine sahip olacak.

Nissan Motor Company Hakkında

Merkezi Japonya’nın Yokohama kentinde bulunan Nissan Motor Co. Ltd. Japonya’nın en büyük ikinci otomotiv şirketidir. Renault-Nissan İttifakı’nın bir parçası olan ve dünya genelinde 247 bin 500’den fazla çalışanı bulunan Nissan, 2014 mali yılı içinde 5.32 milyon araç satış gerçekleştirip, 11.38 trilyon Japon Yeni (103,6 milyar dolar) gelir elde etti. Nissan, Infiniti ve Datsun markaları altında atmıştan fazla modelden oluşan zengin bir ürün yelpazesine sahip olan Nissan Motor Co. Ltd. sıfır emisyonlu mobilite konusunda da dünya lideri konumundadır.

Avrupa’da Nissan

Nissan; yurt dışında üretim yapan ve Avrupa’da varlık gösteren otomotiv firmaları içerisinde Avrupa’da en kapsamlı yaygınlığa ve istihdama sahip olan üretici firmalardan biridir. Lokal bazlı dizayn, AR-GE, üretim, lojistik, satış ve pazarlama operasyonlarında 17 bin 600’den fazla personel istihdam etmektedir. Nissan’ın İngiltere, İspanya ve Rusya üretim tesislerinde geçtiğimiz yıl; mini MPV, ödüllü Crossover, SUV, ticari araçlar ve ‘en popüler elektrikli araç’ olan Nissan LEAF de dahil olmak üzere 675 binden fazla araç üretilmiştir.Avrupa’da 23 yenilikçi ürünüyle, başta İngiltere ve Rusya olmak üzere Almanya, Fransa ve İtalya gibi önemli pazarlarda başarıyla yer almaktadır.

Abdullah YEŞİL

18 yaşındayım. Çanakkaleliyim, Tekirdağ'da yaşıyorum. Beykent Üniversitesi'nde İlk ve Acil Yardım bölümü öğrencisiyim. Bu aralar OTOPARK'a nihayet benim de katkım olduğu için mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu