Haberler

Skoda, VisionS için yeni bir video serisi başlattı




Skoda, VisionS konsepti için yeni bir görsel yayımladı.

VisionS konsepti ilk olarak 1 Mart’ta Cenevre Motor Show’da gösterilecek. Skoda detayları gizli tutuyor ama en son teaser görselinde modelin belirgin bir ön ızgara, ince farlar ve büyük alt hava girişi olacağını ortaya koyuyor. Crossover’da keskin karakterli çizgiler, eğimli bir tavan ve büyük alaşım jantlar yer alacak.

İç tasarımı hala gizli tutuluyor ama Skoda üç sıra koltuk ve 6 kişilik olacağı haberini onayladı.

Teaser görüntüsü yayınlandı ve ayrıca Skoda 2014 Cenevre Otomobil Fuarı’nda VisonC konseptini tanıtarak şirketin en yeni tasarım şeklini ortaya koyan bir video serisi başlattı. Skoda tasarım şefi Jozef Kaba göze çarpan dört bölümlük modern Skoda araçlarının geliştirmesi ve iyileştirmelerini inceleyen bir dizi serisi ortaya koydu.

İlk klip olan ‘İlham’ Skoda tasarım hatlarını ve dinamik şekilleri ile karakterize ‘kristal’ bir tasarıma sahip olduğunu açıklıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=zaq3-1I1vUk

Ahmet UZUN

1994'te Kahramanmaraş'ta doğdum. Şu an Piri Reis Üniversitesi'nde eğitimime devam ediyorum. Otomobillere olan tutkum kendimi bildim bileli var ve artarak devam ediyor. Sıkı bir Alfa Romeo ve BMW hayranıyım.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. he he crystaline oldu tabi, yanları tiguan çakması ön ızgarası skoda ızgarası arada far makyajıyla klasik vag dizaynı aga işte demiyo da crystaline yok prag yok üçgen piramitler tabi yedik. 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu