Haberler

Fiat Tipo polis üniforması ile hoş gözüküyor




Fiat’ın yeni sedan atılımı ile beraber ‘Tipo’ (Egea) lakaplı modeli geri geldi ve segmentinde ilgi çekici bir tercih olarak gözüküyor.

Omni Oto İtalya askeri polisleri için aracın uygun olduğunu polis kıyafetleri giydirerek göstermeye karar verdi. Ayrıca sedan modeli yerel polis görevleri içinde kullanılabilir olduğu düşünülmekte.

Şu noktada İtalyan yetkililerin Tipo’yu kullanıp kullanmayacakları bilinmiyor. Fakat kullanılırsa 120 BG 1.6 litre turbo dizel motor kombinasyonu ile kullanılacağı varsayılmakta. İtalya’da Tipo bu motor seçeneği ile 18.700 € fiyatıyla satışa sunulmakta. Fakat polis görevlerinde kullanılmak üzere gerekli yardımcı ekipmanlarla daha pahalıya satılması beklenmekte.

Tipo sedan modelinin en erken önümüzdeki yıl 5 kapılı hatchback ve onu takip eden bir kaç ay içerisinde ise daha kullanışlı modeli olan station wagon versiyonu satışa çıkarılması planlanmakta.

Tipo’nun uygun satın alınabilirlik fiyatı İtalya’da polis arabaları için uygun bir çözüm gibi gözüküyor. Bu da akıllara Alfa Romeo Giulia modelini polis üniformasıyla göremeyeceğimiz anlamına geliyor.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Evet dümdüz çeviri yapılır en güzel örneğini gördük. Araç egea, italyada ise tipo adıyla satılacak. Yani şuraya tipo yazarken parantez içinde belirtesenizde, haberi okumadan şuraya direk girmediğinizi bilsek. Sonuç olarak habere bakanlar bunun egea olduğunu bilmiyor mu? %95’i bilir yani sorun yok fakat yeni editör alımlarıyla bu dümdüz çeviri olayı arttı. Yakışmıyor otopark.com’a

  2. Bizde niye aegea-egea-camiryu gibi bir isim kullandılar, ver tipo’yu hem nostaljik duygular canlansın 😀

  3. Alfa Giulia hot hatch mi ? premium orta sınıf arabalarda ne zaman hot hatchler ortaya çıktı ?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu