Haberler

2016 Callaway Camaro SC610 geliyor!




Bu yılın başlarındaki tanıtımı sonrası Callaway, Chevrolet Camaro SC610 modelini resmi olarak duyurdu. Callaway’in hedef kitlesinde yarış arabası performansıyla günlük kullanım kolaylığını bir arada isteyen müşteriler var.

Callaway, aracın görünümündeki değişiklikleri sınırlı tutarak aracın dışını sadece Callaway logosuyla ve opsiyonel 9 kollu jantlar ile farklılaştırdı. Ayrıca orijinal motor kapağının yerine karbon fiber motor kapağı kullanılarak motor bölümünde küçük bir makyaj yapılmış. İç mekanda ise modele özel kapı eşik çıtaları ve Callaway logolu paspaslar yer alıyor.

Asıl değişikliğin olduğu kaputun altında ise 6.2 litrelik V8 motorla birlikte Callaway Corvette SC757’de kullanılan GenThree süperşarj bulunuyor. Ayrıca soğuk hava girişine sahip modelde 3 farklı ara soğutucudan oluşan bir soğutucu sistem bulunuyor. Bu modifikasyonlarla birlikte 610 Bg’lik güce ve 827 Nm’lik torka sahip model, 6 ileri manuel veya 9 ileri otomatik şanzımanla birlikte satın alınabilecek.

 

 

Metehan Can Cirak

İlk oyuncağım da dahil olmak üzere hayatımın her evresinde otomobiller oldu. Lise zamanımda otomobillere olan ilgimin hobi düzeyinde kalamayacağını anlamamla gelecekteki yaşamımı da otomobiller üzerine kurmak istediğime karar verdim. Şuanda Bilkent Üniversitesi'nde makine mühendisliği eğitimi alıyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu