Haberler

Acura, NSX için sipariş almaya başladı




Tanıtımının üzerinden 1 yıldan uzun süre geçen Acura NSX, Amerika Birleşik Devletleri’nde siparişe açıldı.

Hem sipariş sürecini kolaylaştırmak hem de “takipçiyi doyurmak” için NSX.Acura.com adresinde bir online konfigüratör yayınlayan üretici, 8 farklı dış mekan ile 4 farklı iç mekan renk seçeneği ile otomobili kişiselleştirmenize izin veriyor.

Model üç farklı paket ile birlikte sunuluyor. Bunlardan birisi de karbon fiber dış görünüm paketi. Karbon fiber ön tampon eki, karbon fiber yan marşpiyeller, karbon fiber arka difüzör ve koyu krom renkli egzoz ucundan oluşan bu paketin bedeli 9,000 $.

İç mekanda da sportif havayı devam ettirmek isteyen alıcılar karbon fiber iç mekan paketi ile alaşım pedallara ek olarak direksiyon ve orta konsola karbon fiber trimler ekleyen pakete 2,900 $’lık bir ücretle sahip olabiliyor.

İç mekandan bahsetmişken, 2,800 $ etiketli opsiyonel teknoloji paketi ile ön ve arka park sensörü, sesli kontrol sistemine sahip navigasyon ve premium ses sistemini almak mümkün.

Karbon fiber tavan (6,000 $), karbon-seramik fren sistemi (9,900 $) ve karbon fiber motor kapağı (3,600 $) gibi seçeneklerin de bulunduğu uçsuz bucaksız opsiyon listesi, adeta otomobilin fiyatının katlanmasına sebep oluyor.

Modelin başlangıç fiyatı 168,400 $ seviyesinde iken konfigüratörde biraz zaman harcadıktan sonra “gırtlak dolu” bir NSX size 220,489 $’a patlıyor.

2017-acura-honda-nsx-yeni-tanıtım-konfigüratör-renk-motor-donanım-fiyat-abd-amerika-birleşik-devletleri-usa-united-states

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu