Haberler

İzel KARASU FİA Karting Academy yolcusu!




FIA Kadınlar Komisyonu ‘Women in Motorsport’ ve CIK FIA ortaklaşa hazırladıkları bir projede 13-15 yaş arası genç kadın sporculara destek verme kararı aldı. FIA’ya üye federasyonların önereceği isimler arasından seçilecek bir kadın sporcu, 2016 FIA Karting Academy’de yarışma fırsatı yakalayacak.

2001-2003 doğumlu otomobil sporları kariyeri olan sporcu adaylarından seçilecek olan bir sporcu 2016 sezonunda; 21-24 Nisan’da Fransa Essay, 24-26 Haziran’da Portekiz Portimao’da ve 02-04 Eylül’de İsveç Kristianstad’da gerçekleştirilecek olan FIA Karting Academy’de yarışacak.

TOSFED de ülkemiz adına bu projeye aday olarak 2001 doğumlu karting sporcusu İzel Karasu’yu önerdi. 2016 FIA Karting Academy’de ülkemizi geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Mert Dalkıran temsil edecek.

Kaynak: TOSFED

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu