Haberler

Fiat Fullback Cenevre’de tanıtıldı




Ünlü otomobil markalarından Fiat, geçtiğimiz günlerde kapılarını misafirlerine açan Cenevre Auto Show’da yeni aracının tanıtımını yaptı. Metal Gri boya, tek parça ön ızgara ve Bi-Xenon farlar, genişletilmiş çamurluklar, yan basamaklar ve 20″ jantlar ile dıştan sportif görünmeyi başarabilmiş.

2 farklı motor seçeneği ile satışa sunulacak olan yeni Fullback’te 2.4 litrelik 150 Hp ve 180 Hp güç üreten turbo dizel motorlar yer alacak. Yeni Fullback’in şanzıman seçenekleri ise 6 ileri manuel ve 5 ileri otomatik olarak sunulacak. 5 ileri otomatik şanzımanın spor modu da yer alacak. Yeni Fullback 4X4 ve 4X2 arkadan çekiş sistemlerine sahip olarak kullanıcılarına sunulacak. Fiat Fullback’in tüm versiyonları 1780 milimetrelik bir azami yüksekliğe ve 3000 milimetrelik bir aks mesafesine sahip olurken, genişlik değeri ise 1815 milimetreye ulaşacak.
Tek kabinli versiyonlarda 5155 milimetrelik uzunluğa sahip Fiat Fullback’in çift kabinli versiyonlarında ise uzunluk değeri 5285 milimetreye kadar yükseliyor. Aynı şekilde kargo alanının uzunluğu da kabin seçeneklerine göre 1520 milimetre ile 2265 milimetre arasında değişiklik gösteriyor. Fiat Fullback’in yük kapasitesi de karoser yapısına göre 1 tonu aşarak 1100 kilograma kadar çıkabiliyor.

Fullback’in iç tasarımı ise aşına olduğumuz markanın diğer modelleriyle çok benzer.

Markanın pick-up segmentinde diğer rakipleri ise VW Amorak, Mitsubishi L200, Ford Ranger ve Nissan Navara.

Mehmet Önge

Gençliğinin baharında, Pamukkale Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği bölümünde okumaya çalışan bir kardeşinizim ben de. Çok değil yaklaşık 10 sene önce babamın aldığı 2000 Megane'la başladı araba tutkum. 2 yıl önce Youtube'da şans eseri And abinin videosuyla ailenin sanal üyesi oldum. Ailesinin gerçek üyesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. fiat 124 spider mazdadan ,fullback mitsubishiden, freemont dodgeden , daha marka kaldı mı ortaklaşa yapılmayan ? adamlar artık varolan araca fiat logosu koymaya başladı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu