Haberler

Peugeot Traveller, Cenevre’de




Peugeot, MPV segmentindeki yeni modeli Traveller’ı i-Lab VIP 3.0 Shuttle konseptiyle birlikte Cenevre’de tanıtıyor.

Cenevre’de kardeş modelleri Citroen Spacetourer ve Toyota Proace ile birlikte bulunan Traveller, PSA grubu ve Toyota Avrupa’nın ortaklığından doğan tamamen yeni bir model. Bu 3 model de hem MPV olarak hem de iş amaçlı kullanım için shuttle versiyonu olarak piyasaya sürülecek.

i-Lab VIP 3.0 Shuttle, Traveller’ın iş odaklı bir konsepti ve bu yönde ekstralarla donatılmış bir model. Standart modelden, hatta diğer tüm MPV’lerden en büyük farkı, hareket imkanına sahip 32 inçlik devasa bir tablete sahip olması. Samsung ile ortak geliştirilen bu tablet, 32 inçlik ekranı dörde bölerek 4 yolcu için birer mini tablet oluşturabiliyor. İleri teknoloji ürünlerine sahip bu konseptte Focal ses sistemi, bilgi ekranlarına sahip tavan konsolu ve LED aydınlatmalara da ev sahipliği yapıyor.

Standart Traveller’a dönecek olursak, yeni MPV’nin kardeş modelleriyle birlikte yakın zamanda PSA’nın Valenciennes-Fransa fabrikasında üretime geçmesi bekleniyor. Bu üç model birbiriyle donanım, motor ve diğer teknik detayları paylaşacak ancak dış ve iç tasarımlarında ufak farklılıklar bulunacak.

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Premium intibası bıraktı ancak keşke arkası Transporter’a benzemeseydi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu