Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Hayatta Kalmak İçin 12 Araç




Çizgi romanların, film ve dizilerin konu aldığı zombi salgını gerçek oldu ! Dünya artık hiç de eskisine benzemiyor. İnsanlar birbirini öldürüyor, açlık ve yiyecek kıtlığı ise başa gelebilecek en normal şeylerden. Ama siz yılmadınız ve hayattasınız. Sizi hayatta tutmak için  kullanabileceğiniz bazı araçları sizler için listeledik.

Böyle bir zombi salgınında hangi araca sahip olmak isterdiniz?
Bu araç hangi özelliklere sahip olmalı?

Paramount Group Marauder

as1

Araziye uygun yapısı, dev gibi tekerlekleri ve zırhlı gövdesi ile şüphesiz ki sizi bir çok durumdan koruyabilir. Ancak renginden ve büyüklüğünden dolayı çok da gözden uzak kalamayabilirsiniz. Benzin kıtlığında o depoyu doldurabilmek de ayrı bir dert.

Mercedes-Benz Unimog

as2

Yolda işinize yarayacak ne bulursanız koyabileceğiniz bir yükleme alanı var. Yeni teknoloji motoru sayesinde sizi yolda da bırakmaz. Güzel tercih.

Pal V One Personal Air and Land Vehicle

as3

Zombiler yerde canızı sıkarsa uçmak iyi bir çare olabilir.

WaterCar Panther Amphibious Jeep

as4

Aslına bakarsanız çok kullanışlı araçlar. Sudan geçebilmek size oldukça zaman kazandıracaktır ancak hiç korunaklı araçlar değiller.

KTM 990 Adventure Baja Edition

as5

Yanlız kurt olarak takılmak isteyenlerin seveciği bir alet. Oldukça hızlı. Ancak bu da sizi oldukça savunmasız kılıyor. Kuytularda kalmayı deneyin.

Sportsmobile Ultimate Adventure Vehicle

as6

Bütün ihtiyaçlarınızın bir olduğu araç. Kamp aramaya gerek duymamanız büyük avantaj. Arazi koşullarında da sizi üzeceğini sanmıyorum.

Mercedes-Benz G63 AMG 6×6

as7

Eğer bir zombi salgınından sonra sağ kalan çetelerin liderlerindenseniz bu araç tam size göre!

Gibbs Quadski Amphibious

as8

İşte bu! Kamuflaj – hız – suda gidebilme ve silah. Böyle bir zamanda aranan herşey mevcut.

Knight XV Tamamen Zırhlı SUV

as9

Tam bir tank. Yolda çıkan zombileri ezmek veya kampları basmak için üretildi.

Hyundai Zombie Hayatta Kalma Aracı

as10

Çok kan akacak.

Motoped

as11Sessiz ve sakin. Gizlenmek için birebir.

Chevrolet Silverado Black Ops

The SEMA Black Ops concept, based on the Chevrolet Silverado Crew Cab 4x4 builds on its strength, performance and safety with features designed to turn the wasteland into an oasis. Whether it’s a hurricane the likes of which only Hollywood special effects artists could dream up or other unforeseen emergency, it’s ready for anything.

E tabi bu da bir tercih.

İlgili Makaleler

14 Yorum

  1. Hocam sitede şöyle bi ‘ergen haberler köşesi’ açılsın,siz de rahat edin biz de.

    1. Merhaba,

      Otopark.com sadece otomobil haberi değil otomobil dünyasında ki herşey hakkında yayın yapmakta. Gün içerisinde girilen yeni model haberleri dışında ”ergen haberler köşesi” ni seven en azından farklı bulan kişiler de olacaktır. Okuduğunuz bir haberin tarzını beğenmemeniz durumunda ona ”ergen” olarak adlandırmak doğru bir davranış değil zira kendinize uymayan bir herangi bir durumda diğerlerini isimlendirmek küçük yaşlarda öğretildiği üzere yanlıştır.

        1. Öncelikle yapıcı eleştiriniz için teşekkür ederim. Ancak keşke amacınız da söyledikleriniz kadar yapıcı olsa. Bu zamana kadar yazdığım çoğu haberde kaynak belirttim, bu haberde de sadece resimleri alıp yazıları kendim yazmama rağmen kaynak belirtmem daha doğru olurdu. Uyarınız için tekrar teşekkürler, bir sonraki haberimde görüşmek üzere.

          1. Doğrudur,siz üzerinize alınmayın o zaman.Daha önce 3-4 başlık altında da yazmıştım bunu.

  2. Hyundai almayın, zombiler saldırırken turbonuz falan patlar mazallah 😀

    1. Chip taktırmazlarsa birşey olmaz. Gerçi bazı arkadaşlar zombileri ezerken direksiyon hissiz kalıyor da derler ama artık öndeki kar kürüüyücüden sıçrayıp ön cama çarpan kan damlalarının sesiyle idare edecekler.

  3. Ben beğendim, Adını duymadığım 2 3 tane güzel araç tip gördüm. Bir dahaki sefere, hiç eve uğramdan 12 13 yıl gezebilceğimiz araçları tanıtın.

  4. Apocalypse en sevdiğim buraya gelmeside hoş olmuş (twd izledim geldim bide :D)

  5. Mercedes-Benz Unimog bunun eskisini amcam askeriyede kullanıyordu karda buzda her yerde gidiyordum diyordu dağ tepe fark etmeyen bir araç diyordu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu