Haberler

SsangYong’dan kazandıran test sürüş günleri!




60 yıllık SUV tecrübesi ile 4×4 uzmanı Güney Koreli SsangYong’un SUV, MPV, Pick-up ve Crossover sınıflarında konumlandırdığı Rexton W, Rodius, Korando Sports ve Tivoli modelleri ile 1 Mart -30 Nisan tarihleri arasında Türkiye genelindeki “SsangYong” bayilerinde test sürüşü yapan müşterilerimiz, yapılacak çekiliş ile 1 adet Tivoli, 2 adet Samsung S6 Edge Akıllı Telefon, 2 adet Samsung Galaxy Tab S2 Tablet , 2 adet Samsung Gear S2 saat kazanma şansı yakalayacak.

SsangYong Kazandıran Test Sürüş Günleri Kampanyası:

​ Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelindeki “SsangYong” bayilerinde test sürüşü yaptıktan sonra bayi tarafından verilecek kampanya katılım kartında bulunan şifreyi (üstü kapalı) Ad, Soyad, GSM Numarası, Sabit Telefon Numarası ve Adres Bilgileri ile birlikte  www.ssangyong.com.tr adresli internet sayfasındaki formu eksiksiz dolduranlara 1 çekiliş hakkı verilecektir. (SsangYong bayilerinin kapanış saati 18:00 olup kampanya süresince www.ssangyong.com.tr adresli internet sayfasından yapılacak katılım ÜCRETSİZDİR. Kampanya tarihleri ile sınırlı olmak şartı ile kampanyaya katılım her gün/24 saat kesintisiz olup son katılım tarihi 30.04.2016 saat 23.59’dur. )

​ Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Kim. Ürünler Otomotiv Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından 01.03.2016 (saat 08:30) – 30.04.2016 (saat 23:59) tarihleri arasında MPİ’nin 12.02.2016 tarih ve 52739871-255.01.02/340-1625 sayılı izni ile düzenlenen kampanyanın internet katılımları www.ssangyong.com.tr sayfası üzerinden gerçekleştirilecektir.

​ Kampanya çekiliş hakkı 1 çekiliş hakkı ile sınırlıdır.

​ Katılımlarda mükerrer şifreler elenerek ilk gönderilen şifre kabul edilecektir.

​ Bu kampanyaya katılanlar arasında yapılacak olan çekilişte, tavsiye edilen perakende satış bedeli 80.775,00 TL olan 1 adet 2015 model Tivoli Limited 4×2 AT Benzinli 5 kapı otomobil, tavsiye edilen perakende satış bedeli 2.450,00 TL olan 2 adet Samsung S6 Edge G925 32GB Gold Platinum Akıllı Telefon (hat ve kart hariç), tavsiye edilen perakende satış bedeli 1.369,00 TL olan 2 adet Samsung Galaxy TabS2 SM-T810 9,7” Tablet, tavsiye edilen perakende satış bedeli 899,00 TLolan 2 adet Samsung Gear S2 Silver SM-R7200ZWATUR Saat ikramiyesi verilecektir.

​ Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.

​ İkramiye tesliminde okunabilir şifreli kart ibrazı zorunludur.

​ Tüm katılımlarda ad-soyad, şifre ve adres bilgilerinden herhangi birinin eksik olması halinde çekiliş hakkı verilmeyecektir. Bilgilerin eksik veya yanlış olması nedeniyle yaşanacak olan aksaklıklardan Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Kim. Ürünler Otomotiv Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti. sorumlu değildir.

​ Tam ve doğru bilginin verilmemiş olduğunun tespiti halinde, kampanya katılımı tamamlanmamış sayılır ve bu nedenle geçersiz kabul edilir. Böyle bir durumdaki katılımcılar herhangi bir hak iddia edemezler. Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Kim. Ürünler Otomotiv Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti. katılımcıların kampanyaya katılım uygunluğunu doğrulama ve kampanyaya katıldıkları profillerini teyit etme hakkını saklı tutar.

​ Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Kim. Ürünler Otomotiv Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti. katılımcının e-posta adresine ürün pazarlama bilgileri gönderme ve kampanya kapsamında iletilen tüm mobil telefon numaralarına Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Kim. Ürünler Otomotiv Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti. ile ilgili bilgi vermek amacıyla iletişime geçme hakkını saklı tutar. Katılımcılar bu hususu peşinen kabul etmiş sayılırlar.

​ Çekiliş 07.05.2016 saat 11:00’de Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Kim. Ürünler Otomotiv Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti.’nin merkezi olan Zümrütevler Mah. Karayemiş Sok. No:16/24 34852 Maltepe-İstanbul adresinde yapılacaktır. Kazananlar, 11.05.2016 tarihinde Bugün Gazetesi ve www.ssangyong.com.tr web sitesinde ilan edilecek olup asil ve yedek talihlilerin adreslerine aynı anda taahhütlü posta kanalıyla tebligat yapılacaktır.

​ Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Kim. Ürünler Otomotiv Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti. kendi personeli, tüm yetkili satıcı / yetkili servis çalışanları, şirket sahipleri ve ortakları ile 18 yaşından küçükler kampanyaya katılmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez ve Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Kim. Ürünler Otomotiv Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti.’nin bundan dolayı herhangi bir sorumluluğu doğmaz.

​ Çekilişe yurt dışından katılımda bulunanlar, ödül kazanamazlar.

​ Türkiye’de ikamet eden yabancı uyruklu vatandaşların tescile bağlı ikramiye kazanmaları durumunda, ikramiye tesliminde ikametgâh teskeresi ibraz etmesi zorunludur.

​ Kazanılan ödül değiştirilemez, devredilemez, iade edilemez veya nakde dönüştürülemez.

​ İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.

​ Uygulamada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıların belirlenmesi durumunda bu katılımcı ödüle hak kazanamayacak olup, Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Kim. Ürünler Otomotiv Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti.’nin yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.

​ Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Kim. Ürünler Otomotiv Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti. kampanyaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb.) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.

​ Kampanya neticesinde yapılacak olan çekiliş ile belirlenecek talihliler, isimlerinin Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Kim. Ürünler Otomotiv Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti.’nin resmi internet sitesi olan www.ssangyong.com.tr adresi ve Bugün Gazetesi veya diğer gazeteler aracılığı ile reklam amaçlı olarak yayınlanmasına/ilan edilmesine iş bu sözleşme ile birlikte kabul etmiş olurlar.

​ Asil talihliler 26.05.2016 tarihine kadar, yedek talihliler 10.06.2016 tarihine kadar kimliği, ikramiye kazandığı şifreli kart ile Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Kim. Ürünler Otomotiv Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti.’nin Maltepe-İstanbul adresinde bulunan merkez ofisine bizzat başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar kimliği, ikramiye kazandığı şifreli kart ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar. Kampanyaya katılım sırasında eksik veya yanlış verilen iletişim bilgileri veya herhangi bir sebepten dolayı ödülün ulaşmamasından Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Kim. Ürünler Otomotiv Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti. sorumlu değildir.

​ Kampanyaya katılanlar işbu kampanya katılım koşullarını kabul etmiş sayılırlar. Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Kim. Ürünler Otomotiv Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti. kampanya katılım koşullarına uygun davranıp davranılmadığını dilediği şekilde değerlendirme ve denetleme hakkını saklı tutmaktadır.

​ Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Kim. Ürünler Otomotiv Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti.’nin her türlü kayıtları esas alınacaktır.

​ Bu kampanyaya katılan herkes yukarıdaki şartları gayrikabili rücu kabul, beyan ve taahhüt etmiş sayılır.

​ Bu çekiliş Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Kim. Ürünler Otomotiv Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından MPİ’nin 12.02.2016 tarih ve 52739871-255.01.02/340-1625 sayılı izni ile düzenlenmektedir.

​ Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır. Katılımcıların kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasıran Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Kim. Ürünler Otomotiv Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılacaktır.

​ Koşullar ve kuralların herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.

SsangYong Bayiler:

SsangYong Tivoli:

​ Tivoli, 48 ay süren ARGE sürecinden sonra Mart 2015’te global çapta yapılan lansmanı sonrası Dünya Otomotiv Pazarı’na sunulmuştur.

​ Tivoli, Mayıs 2015’te Uluslararası Otomotiv Pazarı’na giriş yapmıştır.

​ Tivoli’nin, 4×2 manuel, otomatik, benzinli veya dizel versiyonları yanında 4×4 versiyonlarının da gelmesiyle birlikte ürün yelpazesi tamamlanmış oldu.

​ Tivoli, Korean New Car Assessment Program (KNCAP) tarafından kategorisinin en güvenlikli otomobili seçilerek 5 yıldız almıştır.

​ Tivoli, yarı katlanır koltukları ile 15. Ergonomik Tasarım Ödülleri’nde en prestijli Büyük Ödül’e layık görülmüştür.

​ Tivoli’nin dizel versiyonu, çevre dostu ve tasarruflu özellikleri ile, Consumers Korea tüketici örgütü ve Kore Ticaret, Sanayi ve Enerji Bakanlığı tarafından verilen “Energy Winner” ödül almıştır.

​ SsangYong’un maksimum güvenlik ilkesi ile Tivoli’nin, gövde yapısı %71.4’ü yüksek güçlü çelikten, bunun % 40’ı ise aşırı dayanıklı çelikten üretildi.

​  Çarpışma etkilerini minimuma indirmek için aracın 10 ana noktası sıcak şekillendirilmiş çelikle güçlendirildi.

​  Elektronik stabilite programı  (ESP), yokuş kalkış asistanı (HSA), lastik basınç takip sistemi (TPMS) yanında sürücü ve yolcu korumasını üst seviyelere taşımak üzere Tivoli’de birisi sürücü diz hava yastığı olmak üzere yedi hava yastığı bulunuyor.

SsangYong Korando Sports:

​ SsangYong’un, 4×2 AT pick up sınıfında lider modeli Korando Sports, ESP (Elektronik Denge Programı) kapsamında geliştirilen paket güvenlik sistemiyle oldukça dikkat çekiyor. Sistem bütünlüğünü tamamlayan HSA (Yokuş kalkış desteği), ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi), ARP (Aktif Savrulma Önleme Sistemi) ve EBD (Elektronik Fren Kuvvet Dağılımı Sistemi) programları kullanıcıyı tam anlamıyla koruma altına alıyor.

​ SsangYong’un tüm modellerinde uygulanan üç katmanlı güçlendirilmiş, monoblok, merdiven tipli çelik şasi yapısıyla, olası kazalarda darbenin araç içerisine minimumda yansıması temel alınıyor.

​ Korando Sports, arka helezon yaylı süspansiyon sistemi sayesinde otomobil konforunda sürüş deneyimi sağlıyor.

SsangYong Rexton W:

​ Rexton W, SUV DNA’sına sportif bir bakış açısı katıyor. Spor kesim direksiyonu, metal alaşım kapı emniyet düğmesi, yenilenen ön led lambaları, yenilenen elmas kesim jantı ve yeni ‘W’ amblemi ile SUV’nin dinamik, sportif ve agresif yönünü temsil ediyor.

​ Logodaki ‘’W’’ modern ve sofistike tasarım konseptini uygulayan ‘’work of art’’ (sanat eseri ) ‘’word class’’ (dünya standartlarında, birinci sınıf ) anlamına geliyor.

​ Arka 1. sıra koltuk ısıtma opsiyonu, sürücü koltuğu hafıza sistemi ile 3 ayrı kullanıcı için tercihlerini kaydetmesi, sekiz yöne hareket ettirilebilir sürücü koltuğu ve yeni orta konsol bölmesi yapısı ile de konforunu bir üst seviyeye taşıyor.

​ Rexton W, Yüksek verimliliğe sahip e-XDI200 motora destek olarak Mercedes Benz’den alınmış 5 ileri otomatik vites sürücünün vites değiştirme alışkanlıklarını izler ve yakıt verimliliği için optimal vites değiştirme noktalarını algılar.

​ Böyle bir sürüş yeteneği olası kaza durumunda maksimum korumayı sağlamak için 3 kez güçlendirilmiş çelikten imal edilmiş, monoblok şase ile donatılmıştır.

​ e-XDİ200 Motor: Araç, motorun en çok kullanıldığı devir aralığı olan 1500-2800 d/dk’da maksimum torku (360 Nm)üretme üzere tasarlanmıştır. Böylece tüm sürüş şartlarında (trafik, rüzgarlı yollar, dik yamaçlı yollar ) yüksek çekiş gücü sağlanır. Yakıt verimliliği diğer motorlara göre %14 daha iyidir.

​ Ultra sürüş konforu: Rexton W’nin 8 noktalı arka bağımsız süspansiyonu, öndeki çift salıncak sistemiyle SUV’larda nadir bulunan rahatlığı sağlar. Darbe emici amortisörler ,denge çubuğu, helezon yaylarda konfora yardımcı etkenlerdir.

​ Güvenlik Özellikleri: Çoklu fonksiyonlu ESP (HBA,ARP ve HDC destekli) değişen yol durumunu ve şartlarını inceleyerek aktif olarak sürüşüne yolun verebileceği zararlardan korur. 3 katlı güçlendirilmiş çelikten imal edilmiş şase ve airbag sistemi pasif güvenlik olarak sürekli istenmeyen kazalara karşı sürekli hazır vaziyettedir.

​ Ssangyong’un en önem verdiği unsurlardan olan güvenlik konusunda ise TPMS (lastik basınç göstergesi) ve ultra sert üç kat çelik çerçeveye sahip monoblok şasesi ile mevcut sistem tamamlanıyor.

SsangYong Rodius:

​ MPV sınıfında 7 kişilik geniş iç hacmi,

​ Sınıfının 4×4 özelliğine sahip tek MPV’si,

​ Geniş aileler için güvenli,

​ 2 litrelik güçlü dizel motor, düşük devirde yüksek tork ve Mercedes- Benz – 5 vitesli otomatik şanzıman veya 6 vitesli mekanik şanzıman kombinasyonu ile yüksek performans sağlar.

​ Bağımsız süspansiyon sistemi ile uzun yolculuklara konfor katan Rodius Alman teknolojisi ile üretilmiş 155 hp ve 360 nm tork güç üreten motoru ve şanzıman sistemini bir arada sunar.

​  Güney Kore mükemmelliğinde geliştirilen monokok güçlü çelik şasi yapısı ile rakiplerine fark atıyor. Rodius, part time 4×4 sistemi sayesinde zorlu koşullarda yüksek sürüş kabiliyeti ve şehir içi kullanımda uygun yakıt tüketimi ile akıllı çözümler sunar.

​ Arkada oturan yolcular için ön koltuk arkasındaki masa, uzun yolculuklarda yiyecek ve içecekleri koymak için son derece ideal olup aracın içine şık görüntü katar.

​ En arka koltuklar katlanabilir ve gerekli olduğu taktirde araç dışına çıkarılabilir. Böylece maksimum bagaj hacmi elde edilmiş olur.

Şahsuvaroğlu / SsangYong:

​ 2007 yılından bu yana SsangYong markasının Türkiye Distribütörlüğünü yapan Şahsuvaroğlu, bugün 22 adet satış noktası ve 41 adet servis noktası ile tüm ülkede 50 yıllık tecrübesiyle hizmet sunuyor. Trafikte 15.000’den fazla SsangYong marka araç bulunuyor.

​ SsangYong, “%100 Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti” ve “%100 Yedek Parça Bulunurluğu Stratejisi”ni kendisine ilke edinmiş, 4×4 uzmanı Güney Koreli SsangYong’un SUV, MPV, Pick-Up ve şimdi de Crossover segmentinde yeralan araçları Rexton W, Rodius, Korando Sports ve Tivoli’dir.

​ Ssangyong, İstanbul (Avcılar, Yenibosna, Tuzla, Maltepe), Bursa, Erzurum, Mersin, Antalya, Adana, Ankara, Tekirdağ, Trabzon ve İzmir’de bulunan modern plazalarında, “Satış”, “Servis”, “Yedek Parça” ve “İkinci El Satış Hizmeti” olarak tüm müşterilerine sunuyor.

​ Türkiye Distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret’in yürüttüğü, Alman teknolojisi ile Güney Kore mükemmelliğini sunan Ssangyong, “Geri Alım Politikası” ile rakiplerinden ayrışıyor. Hiç bir koşul sunmadan, SsangYong alan müşterilerine, yapılan sözleşme ile 4 sene içinde araçlarını hangi dönemde hangi bedel ile geri satabileceğini garantileyerek geri alım güvencesi veriyor.

​ 10.000 metrekare alana sahip yedek parça merkeziyle, 5 yıllık ihtiyaç düşünülerek oluşturulmuş yedek parça stoğu sayesinde ülkenin batısından doğusuna, uygun fiyatlarla en hızlı şekilde yedek parça temin ediyor. 60 yıllık SUV deneyimi ve %100 yedek parça bulunurluğu ile SsangYong müşterilerinin isteklerine anında cevap verebiliyor.

​ SsangYong’un, ülkemizde 10 ilde toplamı 91.100 m² olmak üzere $350 milyon yatırımla 14 plaza yatırımı bulunuyor.

Cekilis Karti Gazete

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. bu sınıfta test sürüşü yapıpta en beğendiğim araç olmuştur kendisi (mokka, cx3 ve captur. renegade fırsatım olmadı)
    fakat markadan dolayı cesaret edemedim.

  2. Test sürüşü yapın, hediyeyi kapın, gerçekten satışlar çok kötü olmalı 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu