Haberler

Skoda baharı fırsatlarla karşılıyor




Skoda mart ayına özel satış kampanyasıyla birlikte tüm modellerinde avantajlı fiyatlar sunuyor. Türkiye pazarının en yeni ve en dinamik modellerini sunan Çek marka, Yeni Fabia, Rapid Spaceback, Rapid Sedan, Octavia, Yeti ve Yeni Superb’den oluşan geniş ürün gamıyla müşterilerin tüm beklentilerini karşılıyor.

2016 model Skoda sahibi olmak isteyenler, tüm modeller için geçerli olan 1.000 TL özel indirim avantajının yanında, Skoda Finans ile anlaşmalı olarak düzenlenen %0’dan başlayan faiz oranları sunan kredi kampanyasından faydalanabilecekler. 15 Marta kadar devam eden kampanya ile Skoda sahibi olmak çok daha kolay olacak.

“Dünya Kadınlar Günü’ne özel indirim”

Sahip olduğu kalitesi ve pratik özellikleriyle kadınların ilgisini de çeken Skoda, 8 Mart’ta kutlanan “Dünya Kadınlar Günü”nü unutmadı. Skoda Fabia sahibi olmak isteyen kadın sürücüler, Skoda showroomuna giderek mart ayı boyunca 1.500 TL’lik indirimden yararlanabilecekler.

Yüce Auto

* Skoda Türkiye Distribütörü Yüce Auto bir Doğuş Otomotiv ortaklığıdır.

* Orhan Yüce tarafından kurulan Yüce Grubu, otomotiv sektöründe 60 yıllık bir geçmişe sahiptir.

* Otomobil Distribütörleri Derneği’nin de kurucusu olan Orhan Yüce, aynı zamanda derneğin “Onursal Başkanı“dır.

* Yüce Auto, ISO 9001 ve VW Grup TÜV kalite yönetimi sertifikalarına sahiptir.

* Yüce Auto A.Ş. Türkiye genelinde 39 Yetkili Satış, 40 Yetkili Servis ve Yedek Parça Satış Noktası ile hizmet vermektedir.

* 2015 yılında 22.107 araç teslim eden Yüce Auto, bir önceki yıla göre satışlarını %53 artış sağlayarak %3.05’lik pazar payına ulaşmıştır.

Skoda Auto

* 100 yılı aşkın geçmişiyle dünyanın en eski otomobil üreticileri arasında yer alan Skoda, 1895’te üretimine önce bisiklet ve motosikletle başladı.

* Skoda, 16 Nisan 1991 tarihinden itibaren bir Volkswagen Group markasıdır.

* Marka, bugün dünya çapında 7 farklı modelin üretim ve satışını gerçekleştiriyor: Citigo, Fabia, Roomster/Praktik, Rapid, Octavia, Yeti ve Superb.

* 2013 yılında Skoda, 15 milyonuncu aracını üretti.

* 2014’te ve 2015’te bir takvim yılı içerisinde 1 milyondan fazla araç satan Skoda tarihinde bir rekor kırdı.

Gökmen Çolak

1 Ağustos 1995 Kartal doğumluyum. Namık Kemal Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde okumaktayım. Arabalarla olan bağım küçük yaşlardan beri boş vakitlerimi Kartal Oto Sanayideki dükkanımızda geçirmeme dayanır. Bu nedenle çok küçük yaşlardan beri direksiyon başındayım. Ayrıca koyu bir motosiklet tutkunuyum. Araç olarak Honda S2000'in hayranlarındanımdır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu