FeaturedHaberler

Makyajlanan yeni Volkswagen T-Roc kendini gösterdi




Tüm dünyada 1 milyonu aşan satış adetlerine ulaşan T-Roc, yeni iç ve dış tasarım detayları, ilerici teknolojileri ve yeni nesil sürüş asistan sistemleri ile özgüven tazeliyor.

Pazara sunulduğu 2017 yılı sonundan bu yana, tüm dünyada 1 milyonu aşan satış adedine ulaşan T-Roc, yeni iç ve dış tasarım detayları, ilerici teknolojileri ve yeni nesil sürüş asistan sistemleri ile Volkswagen’in kompakt segmentteki karizmatik crossover başarı öyküsünü bütün hızıyla devam ettiriyor.

Türkiye’de pazara sunulduğu 2019 yılından bu yana yaklaşık 18 bin 700 adet satış rakamına ulaşan T-Roc, bu performansıyla Volkswagen ürün gamı içerisinde önemli bir yere sahip olduğunu ve markanın SUV stratejisini doğruluyor.

Yeni T-Roc, 1.5 litre TSI 150 PS 7 ileri DSG motor seçeneği ve 3 farklı donanım paketiyle 644 bin 400 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatıyla Mart ayından itibaren Volkswagen Yetkili Satıcılarında yerini alıyor.

Etkileyici dış tasarım

Yeni T-Roc’un dış tasarım çizgileri keskinleştirilerek, kusursuz crossover tasarımı daha çarpıcı hale getirildi. Kompakt SUV, dikkat çekici ön bölümü, A sütunlarından başlayarak tavan boyunca C sütunlarına kadar uzanan hokey çubuğu benzeri tasarımındaki krom çerçeveli uzun silueti ve güçlü arka kısmıyla heyecan uyandıran bir görünüm sergiliyor. Ayrıca, yerden yüksek yapısı, uzun aks mesafesi, kısa ön ve arka gövde çıkıntıları T-Roc’a dinamik bir boyut kazandırıyor.

Yeni T-Roc’ta LED farlar, LED gündüz sürüş farları ve koyu kırmızı LED stop lambaları standart olarak sunuluyor. Style ve R-Line donanım seviyelerinde ise Volkswagen’in üst segment modellerinden aşina olduğumuz IQ.LIGHT, LED Plus farları görüyoruz. Opsiyonel olarak sunulan IQ.LIGHT LED Matrix farların her bir far modülünde 24 LED hüzmesi bulunuyor. Bu  sistem, farklı sürüş ve hava koşullarına uyarlanarak, yolu optimum şekilde aydınlatıyor. IQ.LIGHT LED Matrix farlar ile birlikte uzun hüzme içerisinde akıllı şekilde geçiş yapan ve böylece karşıdan gelen diğer sürücülerin rahatsız olmasını engelleyen Dinamik Uzun Far Asistanı fonksiyonu da isteğe bağlı olarak alınabiliyor. Yeni T-Roc’ta, ayrıca ön radyatör ızgarasında ışık şeridi, yeni tasarım kayar sinyalli ve animasyon özelliğine sahip arka LED Stop lambaları opsiyonel olarak tercih edilebiliyor.

Yeni T-Roc, yeniden düzenlenen donanım seviyeleriyle kişisel zevklere kolay bir şekilde uyum sağlıyor. Kompakt SUV, Avrupa’da olduğu gibi Türkiye’de de artık yeni yapılandırılan Life, Style ve R-Line olmak üzere 3 farklı donanım paketiyle satışa sunuluyor.

Life donanım paketinde; LED farlar ve LED gündüz sürüş farları, koyu kırmızı LED stop lambaları, 16 inç Chester alüminyum alaşımlı jantlar, otomatik katlanır yan aynalar siyah tavan rayları, 8 inç dijital gösterge paneli, 8 inç renkli dokunmatik ekran, çok fonksiyonlu deri direksiyon, App-Connect, önde ve arkada çift USB girişi, dokunmatik klima ‘’Climatronic’’ ve Park Asistanı gibi zengin bir ekipman listesi standart olarak sunuluyor.

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu