Haberler

Bridgestone İpek Şenoğlu Cup filmi yayında!




Emniyeti elden bırakmayın ve inandığınız yola mutlaka çıkın diyen Bridgestone İpek Şenoğlu Cup animasyon filmi Bridgestone facebook hesabından yayına girdi.

İpek Şenoğlu’nun kendi adını taşıyan veteran tenis turnuvasının üçüncüsü olan Birdgestone İpek Şenoğlu Cup, Bridgestone emniyet lastikleri ana sponsorluğunda 14 Mart’ta Akatlar Clubsporium’da başlıyor.

Başarıya giden yolda İpek Şenoğlu’nun kişisel deneyimlerine tanık olmak ve düzenlediği bu seçkin spor organizasyonunu duyurmak için hazırlanan filmi aşağıdaki linklerden izleyebilirsiniz.

Filmde milli tenis efsanesi İpek Şenoğlu, daha küçük bir kızken kurduğu, herkesi güldüren Wimbledon hayallerine nasıl ulaştığını ve etrafındaki gülüşlerin nasıl hayranlığa dönüştüğünü keyifle anlatıyor.

İpek Şenoğlu kimdir?

Hayatı tamamen bir başarı hikayesi olan İpek Şenoğlu yurtiçi ve yurtdışında aldığı şampiyonluk ve derecelerle Türk tenisinin en başarılı sporcusudur.

41 kez tüm yaş gruplarında tekler ve çiftler Türkiye şampiyonu olmuş ve Türkiye’yi 165 kez milli takımda temsil etmiştir.

Türkiye’de kendi puanlarıyla Grand Slam ana tablo oynayan ve Wimbledon’da maç kazanan ilk, dünya sıralamasında ilk 60’a giren tek Türk sporcudur.

Necati Erdoğan

Otomobiller vazgeçilmezim. Her zaman söylerim, otomobillerin olduğu bir odaya kapatsalar yeme ve içme harici başka şeye ihtiyaç duymam. Otopark.com ile tanıştığım günden beri müptelasıyım. Türkçe öğretmeniyim. Bu camiaya katkıda bulunmaktan onur duyuyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu