Haberler

Porsche 911 R eğitim için sahada




Hafta içi beş gün çalışan biri olsanız da olmasanız da Cuma günleri herkes için güzeldir. Porsche bu günü ayakları yerden kesen en pahalı makinelerden biri olan 911 R ile daha da güzelleştirmenin yolunu bulmuş.

Bir Cuma gününü, kullanıcısına çok iyi bir sürüş deneyimi sunan 911 R kullanarak geçiriyorsanız zaten mutlusunuz demektir. Porsche de bu yolda bir kaç adım atarak reklamını da yapmıştı. Alışılmadık ve eğlenceli olan bu reklamın içeriğindeki en önemli şey de izleyicilere bizzat Porsche tarafından verilecek bir sürüş dersi teklifi olmasıydı.

Artık her Cuma, Porsche bu yeni projesinden birer bölüm yayınlayacak. Seride Porsche’nin yarış pilotu Patrick Long, iki otomobil meraklısına perfomanslı bir sürüşün yollarını 911 R ile öğretecek. Bu pek küçük bir hediye sayılmaz.

Geçen hafta tanıtım için bir video yayınlayan Porsche, geçtiğimiz Cuma ilk bölümü yayınladı. Motorsporlarına gösterdiği ilgiyle bu konuda en iyilerden biri olan Porsche, bu etkinlik ile bir başlangıç yaptı diyebiliriz. Bu ilk ders kısaca önden ve arkadan kaymalarla nasıl başa çıkılacağıyla yani otomobilin kontrolüyle ilgili.

911 R, iş sürücü ve makine arasındaki iletişime geldiğinde ‘Neunelfer’ serisinin zirvedeki modeli. İki şanslı kişi Porsche’nin Almanya Weissach’taki merkezinde, ıslak ve kaygan zeminde eğitim alıyor olacak. Kim onların yerinde olmak istemezdi ki?

Levent E. Ezen

'95 İstanbul doğumlu bir Trakya Üni. öğrencisi, 'şeker çocuk arabası' Polo sürücüsü, başlangıç seviyesinde bilgisayarcı, otopark.com gönüllüsü.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu