FeaturedHaberlerTestler

Mercedes-Benz 200E (W124) | Gelmiş geçmiş en iyi Mercedes mi?




Bugün sevgili Emrah’ın gözü gibi baktığı Mercedes-Benz W124’ünü inceliyoruz. Her noktası bir başka temiz bir otomobille karşı karşıyayız. Yapılan ekstralarla Amerikan versiyona çevrilmiş olması ayrı bir güzel. 90’ların konforunu bol bol hissettiğimiz bir test oldu. İyi seyirler !


Lütfen, videoyu izledikten sonra BEĞEN tuşuna basarak kitlemizi büyütmemize destek olun! Videolarımıza YORUM yaptığınız her öneriyi, eleştiriyi ve bilgilendirmeyi dikkate alıyoruz!

Diğer videolarımız için BURAYA tıklayabilirsiniz.​

Otopark.com’a ait ürünlerden satın almak için BURAYA tıklayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

8 Yorum

  1. Gelmiş geçmiş en iyi mercedes mı bilmem ama en sağlamı ve dayaniklisi olduğu kesin.
  2. Her şey iyi güzeldi de , o direksiyon neydi öyle? Berbat, hiç yakışmamış.

    Aracın genel havasını gerçekten de bozuyor, ben de pek yakıştıramadım.Ama araç genel anlamda çicek, keşke 136 lık Kare motor diye tabir edilen motoru olsaydı.O motor bir tık daha güçlü.Donanım seviyesine diyecek yok.

  3. Bende çok yakıştıramadım ama neticede alelade takılmış bir direksiyon değil . Kaliteli markalı , homologasyonlu … Aksesuarcıdan alınmış birşey ile aynı değerlendirmemek lazım .

    Benimde fazla hoşuma gitmedi ama maunlarla da güzel bir bütünlük oluşturmuş .

    Araç sahibinin Amerikan Tıp farlar ile ilgili yorumu da : %50 daha az aydınlattığı yönünde . Buna rağmen gidip Amerikan far takmazdim ben olsam …

  4. Araç sahibinin Amerikan Tıp farlar ile ilgili yorumu da : %50 daha az aydınlattığı yönünde . Buna rağmen gidip Amerikan far takmazdim ben olsam …

    Videoyu izlemedim belki bahsediyodur ama bence zaten kullanmıyodur ki. Muhtemelen arada bi çıkıp dolaşıyodur akşam yola bile çıkmıyodur böyle bi araba

  5. Direksiyon hiç yakışmamış ve madem biliyorsun neden önünü göremeyeceğin far takıyorsun?
  6. Direksiyon simidinin işlevselliğe bir zararı yok. Tamamen görsel zevk üzerine seçilebilecek bir şey. Ben pek beğenmesem de sahibi öyle uygun görmüşse bir şey demek gereksiz. Lakin far olayı sadece görsel zevkle açıklanabilecek bir şey değil. Benim için farda bakılması gereken ilk şey görsellikten önce işlevselliktir. Araca o kadar özen gösteriyorsun, her şeyiyle orijinal tutuyorsun Allah korusun görüşü kısıtlı bir farla önüne bir şey çıkar hepsi yok olur ki sahibinin dediğine göre öyle bir tık az aydınlatıyor falan da değil neredeyse yarı yarıya fark var.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu