FeaturedHaberler

Yeni Subaru Impreza New York’ta tanıtılacak




Subaru’nun 25. yılına girmeye hazırlanan efsane modeli Impreza, yeni kasasıyla New York Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkmaya hazırlanıyor.

Mayıs 2014’te ilan edilen Prominence 2020 programının bir parçası olacak olan 2017 model Impreza, hatchback ve sedan olarak 2 farklı kasada üretilmeye devam edecek. Geçtiğimiz günlerde “Subaru Global Platform” adını verdiği yeni modüler platformunu duyuran Subaru, gelen son bilgilere göre yeni Impreza’yı bu platformun üzerine inşa edecek. Daha rahat ve dinamik bir sürüş deneyimi sunup gürültü ve titreşim seviyelerini düşürecek bu platform ayrıca %70 ile %100 oranında daha rijit bir şasi oluşturma imkanı sunacak.

Altı ileri manuel ve opsiyonel CVT şanzıman seçeneklerinin yer alması beklenen yeni Impreza’da bir Subaru klasiği olan dört tekerden çekiş standart olarak sunulacak. 23 Mart’ta kapılarını açacak fuarda ortaya çıkması beklenen yeni nesil Subaru Impreza Sedan ve Impreza Hatchback’in 2017 yılının ilk çeyreğinde global pazarda satışa sunulacağını da belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. ya arkadaş anladık saf sürüş makinesisin de bari fotolarda halojen far yerine xenon, led bir şey kullan.

  2. Bu sefer güzel bir hatchback tasarımı bekliyorum WRX gibi sadece sedan olursa Subaru üzer.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu