Haberler

Zirvenin yeni sahibi




Rolls-Royce, Wraith St. James Edition isminde özel bir serinin tanıtımını yaptı.

İki kapılı lüks otomobil, parlak kırmızı rengiyle göz alırken alüminyum radyatör ızgarasıyla farklı olmasını biliyor. Radyatörün, krom kapı kollarının ve cam çerçevelerinin kırmızı gövde rengiyle birlikte güzel bir kontrast oluşturduğu St. James Edition, çift renkli beş kollu alaşım jantlara sahip.

Wraith St. James Edition’da tüm Wraith modellerinde olduğu gibi 6.6 litre V12 çift turbo motor kullanılırken bu motor elden geçirilerek gücü 632 PS’e çıkartılmış. Yapılan modifikasyon sonucunda Rolls-Royce’un en güçlü motoru konumuna gelen makine, 1500 d/d ile 5500 d/d arasında ürettiği 800 Nm tork değeri ile adeta roket etkisi yaratıyor.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu