Haberler

Kia’dan Mart ayına özel fırsatlar




 

Mart ayında KIA bayilerine gidenler kârlı çıkacak. KIA’nın cee’d, Soul, Sorento, Sportage, Rio ve K2500 modellerinde 7.600 TL’ye varan büyük indirim fırsatları var. Kısa süre önce satışa sunulan Yeni KIA Sportage için de test sürüşü günlerine özel indirim uygulanacak.

Yeni KIA Sportage’ın test sürüşü günlerine özel indirim

Dünya otomotiv sahnesinde yılın yıldız modelleri arasında yer alan Yeni KIA Sportage, güçlü donanımı, sportif dış tasarımı, sezgisel ileri teknolojileri ile beklentilerin de ötesine geçerek geleceği bugüne taşıyor. GT- Line versiyonu, performanslı turbo motoru ve 4×4 çekiş sistemi ile dikkat çeken Yeni KIA Sportage, iç tasarımında da daha geniş hacim, daha fazla ergonomi ve daha büyük konfor vaat ediyor. Otomobil tutkunlarına yeni deneyimler yaşatacak olan Yeni KIA Sportage’ın test günlerine özel indirimler sunulacak.

KIA cee’d modellerinde 1.900 TL’ye varan indirimler

KIA’nın son dönemde en çok beğenilen modellerinden biri olan cee’d, Mart ayı kampanyası kapsamında müşterilerle buluşmaya devam ediyor. Müşteriler 2015 model cee’d modellerinde 1.900 TL’ye varan indirimlerden faydalanabilecek. Güçlenen motoru, yeni şanzımanı ve gelişmiş özellikleri dikkat çeken makyajlı cee’d, %35’e varan yakıt tasarrufu, 1.6 L dizel motor, 7 ileri DCT şanzıman ve akıllı park yardım sistemi gibi özelliklere sahip…

KIA Soul için özel kredi kampanyası

İkonik tasarımı ile otomobil dünyasında fark yaratan modeller arasında yer alan KIA Soul için Mart ayında özel bir kampanya uygulanıyor. 2015 model Soul modelinde müşteriler, 30.000 TL’ye 30 ay vadeli, %0,99 faizli kredi imkânından faydalanabiliyor. KIA ailesinin son fenomeni Soul, eski versiyonlara göre büyüyen ölçüleri, geniş iç hacmi, güçlü kaportası, gelişmiş süspansiyon özelliği ile farklı bir sürüş deneyimi sunuyor. 1.6 litre CRDi dizel motor seçeneğine sahip olan KIA Soul, 7 ileri DTC şanzıman ile %20’ye varan yakıt tasarrufu sağlıyor.

KIA Sorento’da avantajlı fiyat

SUV segmentinde yeni bir anlayış yaratmak için tasarlanan KIA Sorento, Mart kampanyası kapsamında avantajlı bir fiyatla müşterilerin karşısına çıkıyor. 2015 model KIA Sorento’da 2.200 TL indirim uygulanıyor. KIA Sorento’da, 2.0 litre dizel motorda 185 PS güç özelliği yer alıyor. KIA’nın yenilikçi teknolojileriyle üretilen 2.0 CRDI (6 ileri otomatik) dizel motoru ise düşük yakıt tüketimi sağlıyor. Yedi kişiye kadar oturma kapasitesi, 1.662 litreye kadar yükselen geniş bagaj hacmi, akıllı bagaj kapağı, hafızalı bagaj kapağı özelliği, akıllı park sistemi, ASCC radar teknolojisi, her yolda maksimum sürüş keyfi yaşatan Dynamax AWD teknolojisi, KIA Sorento’nun özellikleri arasında yer alıyor. KIA Sorento 209.900 TL fiyatla satılıyor.

KIA Sportage’ta 7.600 TL’ye varan büyük indirim

KIA ailesinin en popüler üyesi olan Sportage’ın 2015 modellerinde 7.600 TL’ye varan kaçırılmayacak indirimler uygulanıyor. Çarpıcı tasarımı ve üstün özellikleri ile birçok ödülün sahibi olan KIA Sportage, bu büyük indirim fırsatı ile daha çok otomobil severin hayatına değer katmaya hazırlanıyor. KIA Sportage’ın 1.6L ve 2.0L motor seçenekleri bulunuyor. Geniş panoramik sunroof, değişken direksiyon modu, akıllı park sistemi teknolojisi, akıllı anahtar, bagaj kapısına entegre geri görüş kamerası, ısıtmalı ön ve arka koltuklar ile çift bölgeli otomatik klima KIA Sportage’ın özellikleri arasında yer alıyor. KIA Sportage, 68.900 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

KIA Rio 2.000 TL’ye varan indirimlerle bayilerde

KIA’dan, Rio modelini almak isteyen müşterilere güzel bir sürpriz geliyor. Tasarımın, teknolojinin ayrılmaz bir parçası olduğunun güçlü bir kanıtı olan 2015 KIA Rio modelleri, Mart ayında 2.000 TL’ye varan indirimlerle müşterilerle buluşuyor. B segmentinde yer alan KIA Rio’da; sunroof, projeksiyon tipi ön farlar, LED tipi gündüz farları, 17inç alaşım jantları, katlanabilen elektrikli yan aynaları, yağmur sensörü ve bluetooth öne çıkan özellikler arasında yer alıyor.

K2500 için özel indirim ve %0 faiz kampanyası

Hafif ticari araç ihtiyacı olanlar, bugünlerde KIA bayilerine mutlaka uğramalılar… KIA’nın önemli özellikleri nedeniyle büyük ilgi gören hafif ticari aracı K2500 modelinde 3.600 TL’ye varan indirim var. Aynı zamanda 1.500 TL takas desteği veya 15.000 TL 15 ay %0 faiz kampanyası uygulanıyor. K2500’in başlangıç fiyatı ise 48.600 TL.

Hem ekonomik hem de çok güçlü bir model olan K2500’de, 130 PS gücündeki 2.5L dizel motor ve 6 ileri düz vites yer alıyor. Araç, geniş kasa hacmi ve taşıma kapasitesiyle fark yaratıyor. Dijital saat, elektrikli ön camlar, ESP (elektronik dengeleme programı) ve üç noktalı emniyet kemeri diğer önemli özellikler arasında yer alıyor.

Tarık Erbaş

Arabalara olan tutkum, pantolonlarımın dizleri yırtılana kadar, halı motiflerinde model arabalarımı sürmem ile başladı ve aynı tutku ile devam ediyor. 1998 doğumluyum, Vefa Lisesi'nde okuyorum. Otopark ailesinin bir parçası olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu