Haberler

Yeni Nissan Micra objektiflerde




4. nesliyle 2010 yılından bu yana piyasada olan Nissan Micra, 2013 yılında bir makyaj operasyonu geçirmişti. Görünüşe göre artık 5. jenerasyonun vakti geldi.

İspanya’da devam eden test sürüşleri sırasında casus fotoğrafçılara yakalanan yeni Micra, ağır kamuflajının altında Sway konseptinin üretim versiyonunu gizliyor. Kamuflajın bir parçası olan ilginç gövde çıkıntıları da bu durumun üstünü örtememiş. Ancak eğer karşımıza çıkacak ürün Sway gibi agresif ve özgün olacaksa B segmentinde rekabet kızışacaktır.

Oldukça sportif görünen model, geniş ve açılı ön farların domine ettiği bir yüze sahip. Arkaya doğru ilerlerken coupe benzeri görünüm için arka kapı kollarının C sütununa gizlendiği göze çarpıyor. Mantıklı düşündüğümüzde stop lambalarının konsept modeldeki gibi cesur olamayacağını bilsek de kamuflajın yoğunluğu nedeniyle henüz otomobilin üstündeki stop grubu hakkında yorum yapamıyoruz.

Renault-Nissan ortaklığının bir parçası olan Micra, Renault’un Fransa’nın kuzeyinde yer alan Flins tesisinde üretilecek. Yepyeni Micra, 2018 yılında tanıtılması beklenen yeni Juke’un altyapısını oluşturacak yeni CMF-A platformuyla pek çok ortak noktası bulunan CMF-B platformu üzerinde yükselecek.

5. nesil Nissan Micra’nın Ekim ayında Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtılması bekleniyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. clionun biraz daha köşelisi olmuş. micranın kendi kitlesi var ve bu arabayı onlara satamazlar. bence güzel mi eskisinden daha iyi olduğu kesin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu