FeaturedHaberler

Süper kahramanların süper otomobilleri




Geçtiğimiz günlerde Batman v Superman vizyona girdi ve büyük ilgi topladı. Bunun üzerine Carwow işe koyulup aşağıdaki görselleri bizler için hazırladı.

  1. Superman: Bugatti Chiron

Bugatti-Chiron-superman

Aslında bu otomobil Superman’in sevgilisi olan Lois Lane için hazırlanmış. Yeni Chiron mavi, kırmızı ve sarı renklere boyanmış. Ön ızgarada büyük bir “S” logosu ve LED farlarda ise kırmızı renk kullanılmış amaç Superman’in ısı saçan bakışlarını (heat vision) vurgulamak.

2. Wonder Woman: Lamborghini Huracan

wonder-woman-lamborghini-huracan

İlk olarak 3 yıl önce Kia, New York Auto Show için Wonder Woman Sportage hazırlamıştı. Artık eskidiği için süper kahramanımız için yeni bir otomobil oluşturuldu. 4 tekerlekten çekiş sistemine sahip Huracan, Wonder Woman’ın kostümü ile kaplanmış.

3. Batman: BMW M2

batman-bmw-m2

M2 için mevcut Batmobil’e göre oldukça mütevazi, küçük ve şirin diyebiliriz. Gotham gibi kalabalık bir şehir için oldukça uygun olan M2, aynı zamanda düşmanlarına karşı kompakt boyutlarından dolayı daha kullanışlı. Hayali M2, yarasa delikli böbrek ızgara ile süslenmiş ve tasarım dilinde gotik bir hava mevcut.

4. Kaptan Amerika: Shelby GT350R

captain-america-ford-mustang-gt350r

Kaptan Amerika için başka bir otomobil seçilemezdi herhalde. Onun gibi güçlü ve Amerikalı. 526 beygir V8 motora sahip olan otomobil, gezgin süper kahramanlar için yaratılmış diyebiliriz.

5. Aquaman: Toyota Mirai 

aquaman-toyota-mirai

Su ile ilgili özel güçlere sahip olan süper kahramanımız için hidrojen yakıt hücreli bir otomobil seçilmiş. Aracımız gene süper kahramanımızın kostümü ile kaplanmış ve suyun içinde gidebilmesi için adapte edilmiş. Ayrıca son derece sessiz olduğu için düşmanlarının arasına gizlice sızabilmekte.

6. Hulk: Mercedes-Benz G63 AMG 6X6

the-hulk-mercedes-g63-amg-6x6

Hulk gibi büyük, yeşil, yıkılmaz ve her koşulda devam edebilir. En az değişime uğrayan G63 diyebiliriz çünkü yeteri kadar sıra dışı. Otomobilin genelinde radyoaktif yeşil renk hakim, sadece çamurlukta mor detayla gidilmiş ve lastik için arazi tipi tercih edilmiş.

7. Deadpool: Ford Mondeo/Fusion

deadpool-ford-mondeo-fusion

Küfürbaz süper kahramanımıza Mondeo yakıştırılmış. Aracın geneline baktığımızda sıra dışılık göremiyoruz; fakat en büyük özelliği kullanışlı olması. Çok fazla eşya taşıyan ve çabuk sıkılan Deadpool için büyük bagajlı ve ferah iç mekanlı bir otomobil en iyisi diyebiliriz.  Ah birde ekipmanlarını unutmasan ikide bir.

8. Wolverine: Audi R8

wolverine-audi-r8

Wolverine gibi sivri ve güçlü pençelere sahip otomobilimiz düşmanlarını doğramak için hazırda bekliyor. Her noktasında sivri ayrıntılar kullanılmış otomobilimizin, yarış otomobillerini andıran tasarımı gözlerden kaçmıyor.

9. Örümcek Adam: Ferrari 488 Spider

spiderman-ferrari-488-spider

İsim benzerliğinden dolayı süper kahramanımıza en uygun otomobil diyebiliriz. Otomobilin deseni gene kahramanımızın kostümü ile uyumlu. Ayrıca jantlardaki örümcek ağı tasarımı gözlerden kaçmıyor. Üstü açık olan otomobil, örümcek adamın istediği zaman rahatça zıplayabilmesi için tercih edilmiş.

10. Demir Adam: Chevrolet Corvette Z06

iron-man-chevy-corvette-z06

Demir adam denilince, Tony Stark’ın en sevdiği aracı Audi R8 gelir akıllara; fakat bu sefer 6.2 litre V8 reaktörlü gücü bitmek bilmeyen bir otomobil seçilmiş.

 

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Walla superman in arabasi bugatti den, cok benim hala ozledigim eski makinem Alfa Romeo 159 a benziyor. 159 un yada Brera nin uzerinden gitseler daha az ugrasilarmis 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu