Haberler

Nurburgring’de yanlama sezonu açıldı




2016’nın gelişi ile birlikte beklenen Nurburgring sezonu açıldı. Bir çok sayıdaki katılımcı otomobillerinin mekanik bacaklarını esnetmek için sıraya girdiler. Şu anki hava koşulları ile birlikte Ring’deki turlar çok kolay bir şekilde drift oturumuna dönüşüyor. Fakat katılımcılar olumsuz  iklim koşullarını eğlenceye çevirmek için fazladan direksiyon ve gaz müdahaleleri ile eğleniyorlar.

Bu koşullarda üniformaya bürünmüş bir BMW E30 sahneye çıkar ise ona yanlamamasını bildirmek çok da kolay değil. Aşağıdaki videoda izleyeceğiniz üzere BMW sürücüsü  aracını Avrupa’dan ziyade Amerika kıtasında kullanılmış olan polis aracı kostümü giydirmiş. Bu hali ile yeşil cehennemde yanlayan sürücü için bizler “yanlayan polis” ismini düşündük. Sizce başka ne denebilir?

Bu olgun BMW yeşil cehennemde yanlayan tek araç değildi elbette. Daha bir çok araç yanlarken kameralara takıldı ve bunların hepsi arkadan çekiş de değildi.

Bu noktada bir hatırlatma yapmak isteriz yakın zamanda Nurburgring’e gidecek ve daha önce bu tecrübeyi yaşamış olanlar için, pistte güvenlik sebebi ile bazı küçük rota değişiklikleri yapıldı ve bu rota değişikliği yeşil cehennemin internet sitesinden yayınlanmakta, piste girmenden incelemeniz tavsiye ederiz.

Gökhan Güldentekin

1986 Ankara doğumluyum 2004 yılında başladığım Bilkent Üniversitesi Mimarlık Fakültesini 2011 yılında tamamladım. Ardından Başkent Üniversitesinde yüksek lisans geldi. Şuanda uluslararası bir inşaat firmasında yönetici olarak çalışmaktayım. Eğitim sürecindeki rakamsal gecikmelerde açıkça ortaya koymaktadır ki otomobil tutkusu hayatımda her zaman ağır basmıştır.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu